Ukáže mi těhotenský test těhotenství během menstruace?

vlnka09
22. říj 2014

Dobrý večer,chtěla jsem se zeptat,zda se někomu ukázalo na těhotenském testu těhotenství (dálnice) během menstruace? Snažíme se o miminko teprve druhý měsíc,ale prostě už přes měsíc pociťuji bolesti bradavek,divnou chuť v ústech a prostě se cítím jinak...Před čtrnácti dny mně postihl průjem,teda průjem jen dopoledne vždy.Myslela jsem,že je to střevní viroza,ale průjem mám zase...a zase je to nejhorší dopoledne.Četla jsem,že to někdy bývá.Ale nevím,jestli má smysl se testovat,když mám menstruaci.Sestřenice mněla menses do třetího měsíce,tak mně to prostě napadlo.Snad jsem se do toho moc nezamotala 🙂 Děkuji za všechny postřehy a odpovědi 🙂 Hezký večer 🙂

mydvaapes1
22. říj 2014

Já myslím, že ne....neukáže a není možné aby byl pozitivní. Toť ale můj názor, držím pěsti 😉

nynus
22. říj 2014

me tu nekdo psal ze i pres ms to ukaze pokud je slaba taky sem vcera pres ms testovala nejak se mi nezda mam ji hrozne slabou ale prvni dva dny teda krece jak blazen ak nevim co to je testnu jeste tak za tyden a tobe tsky doporucuju testnout treba za tyden dva 🙂

vlnka09
autor
22. říj 2014

tak uvidím ... :-/ asi tomu nechám volný průběh.U prvního těhotenství jsem tohle řešit nemusela ... zadařilo se na první pokus a klasicky nedorazila další měsíc menses a na testu byly dálnice 🙂 Ale říkala jsem si,že každé těhu nemusím být stejné...a právě jsem si vzpomněla na tu sestřenku 🙂 kéééééééž by ! děkuju 🙂 a nynus držím pěsti 🙂

nynus
22. říj 2014

@vlnka09 to jo kazde tehu je jine ...drzim pesti at je to tam nam obema 🙂

nonacek
22. říj 2014

@vlnka09 Ahoj tak me se to nestalo,ale pravidelne mam falesnyho ducha na mamatestu😈

vlnka09
autor
22. říj 2014

@nynus děkuju 🙂 taky moc držím pěsti ! 🙂

vlnka09
autor
22. říj 2014

@nonacek tak to tě obdivuju,z toho by mně už asi odvezly 😀 kdybych mněla ducha na testu a nakonec ta naděje kterou by mi to dalo byla vniveč :-´( A tušíš proč tak je?

vlnka09
autor
22. říj 2014

holky je to hrůza...snažily jsme se každý druhý den a k ničemu.. ☹ po styku nohy nahoru až jsem je mněla dřevěné a nic 😀 kdybych alespoň tušila,kdy se zadaří.Jsem od přírody nedočkavá,takže tohle mně fakt zdolává 😀

nonacek
22. říj 2014

@vlnka09 vůbec nevím , ale vždycky do 5 min. Duch a viditelnější teď už to neberu vázne,ale ze začátku jsem vždycky dávala Tim zjištěním i manželovi naděje a pak to zklamání jeho mně mrzelo více jak to moje😣

nonacek
22. říj 2014

@vlnka09 je to hrozny taky to znám,jedine co ti na to mužů říct je ,ze v tom nejsi sama... držím všem snažilkam palce

belleelle
23. říj 2014

@vlnka09 skus pre-seed gel,nemusí ti mrtvet nohy 🙂

vlnka09
autor
23. říj 2014

@belleelle děkuji 😀 😀

lucielena
10. srp 2020

Já jsem na tom možná stejně, minulý měsíc jsme s manželem měli sex co druhý den, a po ovulaci z ničeho nic jsem dostávala různé chutě, které by mě nikdy nenapadly, byla jsem nafouklá, a bolest prsnich žláz a viditelné žíly. Po týdnu jsem si udělala test a negativní o týden později jsem dostala MS, ale je jiná než normálně, bolesti sice byly, ale nebylo to tak silné a ani žádný "hlen " teď to mám 4. den a na vlozce pár kapek a při čůrání něco málo, ale chute a bolest prs stále přetrvává. Dokonce se mi udělalo zle ze špaget, které mívám ráda, ale teď si je dávat asi nebudu. Pravda je že beru léky na psychiku, ale tam píšou jen pribirani na váze, což za měsíc jsem přibrala 3kg . Tak nevím jestli to je léky, nebo mohu být těhotná.

laurinka1234
24. zář 2020

ahojky děvčata, mam tak trosku problém a nebo se me tělo úplně zblaznilo! Od včerejška strašne bolesti jako by před MS tak ze jsem se z bolestmi zbudila . Dneska ráno krvácení ale takové ze mi stačí jedna vložka na cely den??? Bolesti prsou mam také, zvraceni také ale test stále negativní a v hlavě strasny zmatek! Máte někdo takové vzkusenosti???

elesse
24. zář 2020

@laurinka1234 zkus jeste pockat. Kolem ms ale hazi testy i falesne duchy, zobrazuji i nejaky jiny hormon ci co

laurinka1234
24. zář 2020

@elesse citim se jak nevím co a pritom dvě děti už mam ale tohle vazne neznám!!!! Jsem strašně zmatená, na vložce pomalu nic a při utrpení ted už také nic ani v moci!

elesse
24. zář 2020

@laurinka1234 no tak kdyz je to tak hrozny, zajdi si k doktorovi. Krome tehotenstvi to muze byt spousta dalsich veci

laurinka1234
24. zář 2020

@elesse uvidim jak budu fungovat zitra a ji ak tavolam i doktorce, tohle bohužel nechápu ani ja!
Bud se mi zblaznili hormony a nebo nevim

laurinka1234
24. zář 2020

@elesse uvidim jak budu fungovat zitra a ji ak tavolam i doktorce, tohle bohužel nechápu ani ja!
Bud se mi zblaznili hormony a nebo nevim

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru