Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
Ahoj mozna ano 🙂 mozne je vsechno 🙂 resím ted neco podobneho. Jsem po revizi... A mam takovy divny pocit ze jsem tehotna ,delala jsem si test a je tam neco malo videt. Zbytkoive hcg to byt nemuze 😉
po revizi jsem uz 7 tydnu 😉
@veveruska8 tak to není zbytkovéhe hcg. Já po potratu mně la hcg ještě málo 3 dny. A pak už ani ťuk
@nonacek Nestracej nadeji !!! 😉 hele a nemuze to byt treba ovulka?? ze by na testu ukazalo neco malo? 😉
@veveruska8 ne těhotenský t. neukáže ovu kolik dni jsi od MS?
mno u me je to slizitejsi....mam pocit ze jsem ovu mela hned po MS takze dneska je to presne 9DPO a posledni MS byla 8.11...
ale je to mozna chyba testu... bazalni tp je 37.3
@veveruska8 to je málo este na dvě krasne čárky na tt ale testujete obden...
(to ti říkam Já , která testuje denně😆) ne ale jestli je druha čárka slabina v limitu tak budu držet pesti😉 ale jestli mas mamatest tak mu nevěřil ten mám pozitivní vzdy👎
mně vyšel test slabe pozitivni uz 4 dny pred ms, mozne to je..
@nonacek jj mama test...tak udelam za 4 dny a uvidem a mocc dekuju 🙂
@veveruska8 kup jsi jiný test tyhle dělají falesne duchy fakt Já jich vyzkoušela mooc a vzdy viditelný duch a tehu nejsem. zkus Benu testy a nebo dr.max.
@veveruska8 🍀🍀🍀🍀🍼
@nonacek Dobre urcite vyzkousim 🙂 jsi hodna.. Drzím palecky at nam to vyjde 😉
@veveruska8 a dej my vedet 💋
jsem zvědavá ❤
@nonacek to vís ze dam... ale podbrisek teda boli uy 4 dny hiiii to je zahada hiiii 😀
děkuji takže lepší když počkám , než zbytečně dělat testík a být zklamaná ....
@veveruska8 tak ať ti to dopadne✌ a není to jen sugesce jako u mně už par měsíců 😭
Ještě bych se chtěla zeptat jak jsou ovu testy a ukáží dvě stejné , tak se může ten den a nebo i den po?Nějak se v tom nevyznám ☹
@nonacek nene neni....uplne jsem to z hlavy vypustila 🙂 a navic me zase zacaly bolet zuby jako u predchozího 🙂 😀
@zdencca radeji pockej nebo dopadnes jako my 😀 sem tam duch a uz plasíme hiiiiii ale preji ti aby jsi mela krasne caarky !!!
@veveruska8 tak to vypadá naděje 😉
Ahoj holky, to sem zvědavá, jak vám to dopadne. Já to měla mít už v pátek a zatím nic, tak uvidíme. Zatím netestuji, prostě jen asi počkám jestli dorazí nebo ne, ale dnes mě pobolívá břicho, jako by měla dorazit, takže to moc nadějně nevidím. 🙂 Každopádně vám moc držím palce, aby vám to vyšlo, jak si přejete. 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
asi zalezi na citlivosti a hlavne.... na to kdy byla ovu...