Uhnizďování, menstruace, nebo co to je?

kikidii
8. led 2016

Ahoj, je mi 28 a o první mimi se s manželem snažíme osm měsíců. Cyklus jsem měla vždy celkem stejný, kolem 28 dnů. Zhruba hodinu před menstruací nebo těsně s jejím příchodem jsem měla pokaždé bolesti v zádech a křeče v břiše (klasika) + jsem měla asi dva tři dny před ms citlivé bradavky, pak přišel (omlouvám se za detaily) hnědý až hnědočervený výtok a krátce na to mrcha, celé to trvalo vždy 4 dny. Vždy to bylo naprosto stejné. Tentokrát jsem začala mít citlivé bradavky jen pár dní po ovulce, pak mě začaly bolet i prsa, začala jsem mít šílený chutě na jídlo. V tomto cyklu jsem si nehlídala ovulaci (snažila jsem se na to nemyslet), ale podle těch předchozích bych řekla, že mohla být kolem 16.-18. dne. 28. den mě začaly bolet záda a břicho, tak jsem si myslela, že už přichází mrcha, ale ani kapka. 29. den mě to už nebolelo a stále ani kapka krve, ale 30. den přišel slabý vodnatý růžový výtok (nesvědí, nepálí, nepáchne), 31. den pořád růžový výtok a stále bez bolesti, těhotenský test samozřejmě negativní. Od 32. dne, dnes tedy už pátý den (36DC), mám špinění (takové hnědo-růžové), možná maličko krve, ale nepatrně a je světlá, ne červená jako při mrše. A to špinění mám jen ráno a dopoledne. Odpoledne, večer a celou noc nic, zas až druhý den, a pořád se to opakuje stejně. Nikde mě nebolí ani nepíchá, jen mám takový zvláštní pocit v podbřišku, jakoby slabý tlak či co a občas jako kdyby mě doprostřed bodbřišku někdo slabě štouchnul malíčkem. Nedokážu to lépe popsat. Doktorka mi řekla, ať si udělám test, až to skončí, a tak stále čekám. Máte s tím někdo zkušenost?

kikidii
autor
8. led 2016

jo a vždycky před menstruací jsem měla zvětšený břicho, s nástupem mrchy se ale zase zploštilo. Tentokrát ho mám pořád maličko zvětšený a to i ráno. Plynatost mě netrápí 😀

gabra29
8. led 2016

@kikidii ahoj, nezbývá než čekat. Může to být obojí, zpožděná MS nebo i počínající těhotenství. Měla jsem to podobně a trvalo to skoro 14 dní a pak přišla MS. Ale může to být i uhnizďování a pak je na test ještě brzy, pokud byla ovulace třeba až 18. den. Zkus zase za dva dny testovat, pokud bude stále negativní, tak pak už akorát kontrolní odběr krve a pokud i ten bude negativní, opozdila se mrcha. Držím palce ať je to uhnizďování 🙂

kikidii
autor
8. led 2016

@gabra29 kéž by to konečně vyšlo. Jak říkám, za celej život se mi něco takovýho nestalo, a že už jsem toho zažila 😀

kikidii
autor
10. led 2016

...shrnutí: 2 dny růžový výtok, pak 5 dnů dopolední špinění (od pondělí do pátku), pak už nic. Dnes v neděli těhotenský test negativní, menstruace nikde. Podle gynekologa se až do 8tt nemusí na domácím testu nic ukázat. A pokud bych byla těhu, tak teprve třetí týden, max na začátku čtvrtého. To čekání je otravný.

gabra29
10. led 2016

z krve je to 100%, pokud bude negativní, pak už není co řešit. Takže buď čekat nebo vyrazit na krev ať máš klid.

kikidii
autor
10. led 2016

...tak místo menstruace mi začala týct krev z nosu 😀

kajka93
10. led 2016

@kikidii asi bych si být tebou skočila na tu krev, je to nejlepší ... 🙂 ... budu držel palce 🙂

09daska
11. led 2016

Ahoj holky potřebuji poradit. 2dny ružový výtok a strašné bolesti v bedrech. Nevíte co to muže být. ☹

luciasek1987
11. led 2016

@09daska uhnizďování???

09daska
11. led 2016

@luciasek1987 myslíš,já to zažívám poprvé.Nikdy mě tak bedra nebolela,s manželem se o mimi snažíme už 3 roky. 😖

luciasek1987
11. led 2016

@09daska já to také ještě nezažila... ale mám hodně načteno 🙂 a to co tu píšeš napovídá uhnizďování... každý to přožívá jinak..a takhle na dálku samozřejmě nejde jednoznačně říct... aleee třeba 🙂) kolikátýden jsi DPO?

09daska
11. led 2016

@luciasek1987 jsem 6 DPO aspon myslím.

kikidii
autor
11. led 2016

@09daska uhnizďování by to asi mohlo být, držim pěsti 🙂

09daska
11. led 2016

@kikidii děkuji doufám že budete mít pravdu ženy. 🙂 🙂

kikidii
autor
11. led 2016

@09daska nezbývá než vyčkávat 😀

09daska
11. led 2016

@kikidii Ano,ano.Jsem na nemocenské takže nejsem ve stresu. 🙂

09daska
13. led 2016

Ahojte ženy, tak mrcha pořád nikde.Zítra jdu testit dám vědět 😀

luciasek1987
13. led 2016

@09daska super, držíme palečky .... 🙂

09daska
14. led 2016

Ahoj jsem tady. Je tam holky sice slabá ale je,když jí už viděl i manžel. 😀 😀 Tak ted aby nám holka sílila. 🙂

kikidii
autor
14. led 2016

@09daska takhle brzo po ovulce už to máš vidět? 😕 ...gratuluju 🙂

09daska
14. led 2016

@kikidii Děkujeme,taky se divíme 🙂 🙂

elinkav
Autor odpověď smazal
Zobraz
sabinka32
16. pro 2020

Dobry den mam dotaz byla bych moc rada kdyby mi nekdo tady poradil minule mesic jsem mela menstruaci 11 dni dnes po ovulaci tedy podle kalendáře kdyz ovulaci mi ukazuje by to dnes bylo 6 dni .. a prave vcera jsem mela na dve utreni růžoví výtok vubec nechapu co se děje muzete mi prosim popřípadě rict co se semnou muze dít???? Moc dekuji za odpovědi

ema90
16. pro 2020

@sabinka32 Vubec vam nerozumim.
Mate 6 dni po ovulaci?

lu25ve
29. pro 2020

Ahojte,mám dotaz.
Mám už druhým rokem nehormonalni telisko čas od času jsem jsi kontrolovala zda tam pořád je, nicméně po poslední ms mě začalo strašně bolest bricho +jakoby nějaké stahy ,trvalo to asi 20 min. potom to preslo. jenže po pár dnech jsem si chtěla zkontrolovat telisko, ale už jsem ho nenahmatala od té doby jsem měla růžový výtok potom 2 dny krvácení potom opět růžový vytok a den zase krvácení a teď střídavě růžový nebo hnědý výtok.
zažila jsem to teď poprvé bricho mě sem tam poboliva, nemáte prosím někdo nějakou zkušenost ? prosím, tělísko mi mohlo vypadnout nebo se strávit někde uvnitř ? A co ty vytoky ?

lu5li
9. říj 2021

Ahojky holky mam takový dotaz s manželem se snažíme už přes dva roky o mimco a nic byly jsme aji na umělém a neuchytilo se ani jedno a to jsme měli dva pokusy,mam nepravidelnou menstruaci a hlavně sem mela bolestivou chodím teď cvičit mojzisovu metodu teď sem mela mesicky 3.rijna a mela sem je 4 dny a včera sem mela jen naruzovelelou krev prsa mě trochu bolí zároveň sem mela s mesickama aji ovulaci můžete mi poradit prosím co by to mohlo být sem s toho nervózní děkuji za odpověď.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru