Uhnizďování. Jaké jste měly pocity?

18. pro 2022

Dobrý den slečny dívky ženy.
Mám takový dotaz, cítím se zvláštně předpokládám že se nám konečně zadařilo, samozřejmě počkám na test do dne kdy má přijít ms.
Neměřím si teplotu, čípek sleduji asi druhý měsíc, poznám na sobě i ovu podle hlenu a křeči. Vše si zapisují do apple aplikace, hodinky Apple Watch.
Podle vše plodné dny to vypočítalo od 5.12 do 10.12, samozřejmě vím že je to jen obrazně a trvá to tak 24hodin. Sex jsme měli 6.12 a 11.12. Cítím se zvláštně, prsa mám jak nafouklé, mám mírné křeče v podbříšku střídají se strany.
Čípek mám velmi tuhý a těžko hmatatelný. Co si pamatuji po ovu mi normálně klesl až do ms a teď je někde hodně vysoko. Od čtvrku jsem nachlazená, od pátku lezim s teplotama, zřejmě chřipka. Včera mě chytly takové křeče večer a na toaletním papíru jsem měla lehounce krve. Říkala sem si že asi přišla mrcha dříve, no ale dnes ráno už nic. Čípek furt někde v čudu a krvácení (špinění) odeznělo.
MS má dorazit 23.12, samozřejmě počkám s testem, protože teď by bylo brzo. Moc děkuji za váš čas zda jste dočetli až do konce. Krásný den a Krásné Vánoce všem přeji 🙂

lencaa11
18. pro 2022

Ovu bych určitě radši si ověřila podle ovu testu ne podle aplikace ta vaše tělo neznám ovu může nastat 24-48 h jinak šance že se povedlo je vždy a vaše teď takové příznaky můžou bejt různé a jak píšete test bych vyzkoušela 23.12...cca

autor
18. pro 2022

@lencaa11 Kupodivu na sobě ovu poznám, jak podle hlenu tak bolesti. 🙂 Samozřejmě testy by byly lepší. 🙂 S tím souhlasím.

betthany
18. pro 2022

Ja bych si tedy přestala sahat na ten čípek, riziko infekce je v tomhle období vysoké. Jinak přeji hodně stesti🙂

autor
18. pro 2022

@betthany Samozřejmě dbám hodně na hygienu. 🙂 Začala sem zase trošičku špinit tak nevím no :(

pepickovapavlinka
19. pro 2022

Nesleduj se tak.Já vím že touha po miminku je velká sami jsme se snažili 3 roky.Příznaků jsem vždy měla xy a nikdy to těhotenství nebylo.
Až když jsem si řekla že na snažení prdím hodila vše za hlavu a přestala to tak řešit jsem otěhotněla a jediný příznak byly těžká a bolavá prsa v den kdy jsem si udělala test

autor
19. pro 2022

@pepickovapavlinka děkuji mockrát. Bohužel se mrcha rozjela o týden dříve. Mám s manželem dceru 7let, od té doby nic. Proto sem se začala sledovat, zapisovat, měřit atd.

pepickovapavlinka
19. pro 2022

Taky jsem byla taková.A paradoxně mě to jen více stresovalo.Vím že ta fráze neřešit to je na nervy lezoucí,ale je to opravdu tak

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru