Uhnizďování? 7DPO píchání v podbřišku, nafouklé břicho

cuciii
19. led 2015

Hezký večer, chtěla jsem se zeptat... Jsem 7DPO a uz dva dny me píchá v právém podbříšku,někdy i v levém, furt ne jen občas ale občas to bolí víc. Mám nafouklé a tvrdé břicho.Už mě začínají pobolívat prsa. Může jít o uhnizďování?

tarra27
19. led 2015

@cuciii to Ti nikdo ted neřekne...upřímně si myslím, že musíš počkat alespon min 3 až 5 dnu a zkusit test.

Spousta žen, když těhotenství neplánují, otehtní a dlouho ani nevedí, že jsou tehu...

jak dlouho se snažíte? Pozdnáš na sobě ovulaci?

Jinak přeji, at brzy objevíš dve čárky na testu a máte doma brzy miminko.... 😉

cuciii
autor
19. led 2015

@tarra27 no asi budu muset počkat, jen je to nepříjemné:(
23.12.2014 jsem prodělala biochemické těhu, snažíme se už 9 měsíců, a OVU poznám, meřím si BT a tento cyklus jsem si dělala i OVU test..🙂

maru84
7. únor 2015

@cuciii ahoj jak jsi dopadla? Já jsem měla malinkaté špinění včera a to jsem byla někde mezi 8 a 11 DPO (bohužel jsem si nedělala ovu testy, snažím se první měsíc a nechtěla jsem to hrotit). Nafouklá jsem taky, v podbřišku mě včera pobolívalo skoro celý den. Tak mi přijde, že příznaky mám podobné jako jsi měla taky

cuciii
autor
7. únor 2015

@maru84 Může se jenom jednat o PMS.. já Ms dostala teda dost bolestivou po 3dnech spoždění, potom mi zjistili že mám cystu a špatně položenou dělohu, takže jdu na laparoskopii..🙂 ale držím palce třeba se mimi uhnizdilo když si špinila..🙂

maru84
7. únor 2015

@cuciii Moc díky za odpověď. Mám delší cyklus, takže MS má přijít až 15.2. PMS nemívám, že se blíží MS poznám 2 dny před podle špinění, ale tohle byl jiné špinění. Dnes už jsem ho ale neviděla.
Moc držím palce, aby ti laparoskopie dopadla dobře a brzy jsi měla //

cuciii
autor
7. únor 2015

Většinou když se uhnizďuje vajčko tak některé ženy špiní jeden den🙂 tak snad ti to vyšlo 🙂 a jinak děkuji
@maru84

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru