Uhnízdění nebo brzká MS. Co myslíte?

kristynapokorna
7. led 2020

Ahoj maminky chci se zeptat měla sem ms minulý měsíc o 10 dnů později měla být 12. A tenhle měsíc sem měla mít 18 až ale včera sem šla na wc a špinim i dnesk může to být ms která se dostavila dřív nebo uhnízdění? Podle kalendáře měla být ovu 4 ale pobolívání v podbříšku sem cítila snad od konce minulé ms. Děkuji za rady
Nemám teď žádné bolesti nic. A čípek stále uzavřený podle mě

jjasmina
7. led 2020

@kristynapokorna Já měla uhnizdění pouze ve formě ružového fleku na intimce

kristynapokorna
autor
7. led 2020

@jjasmina já četla že uhnízdění může být i dva dny špinění 🙈

jjasmina
7. led 2020

@kristynapokorna je to asi možné, pokud ste to četla, jen píši jak to bylo u mě 🙂 musite vyčkat..

kristynapokorna
autor
7. led 2020

@jjasmina jojo počkám děkuji i tak za odpověď

jironymou
7. led 2020

ja mam spineni pri ovulaci... v ten den a trosku den po tom 🌻 prej to tak nejktere zeny/divky maji ... ovulaci doprovazenou spinenim

kristynapokorna
autor
7. led 2020

@jironymou to ja právě nikdy neměla nebo nepozorovala .. 🙈 ms sem měla docela pravidelnou až teď posledních asi 7 měsíců to mám divně .. ale 2 sem měla jakoby hlen pruhlednej ani ovu nevim kdy sem přesně měla protože přesně po menstruaci mě až do teď bolelo v podbříšku až teď to přestalo

terinka212
21. únor 2020

Ahoj. Chci se zeptat. Ovu jem mela 10.2. Beru dlouhodobe Duphaston. A 19.2 sem zacala hnede spinit.. je to jen trosku. Menzes mam dostat az 24.2. Nevite co to je zda se jedna o uhnizdeni vajicka ci pred menzes. Snazime se o mimco s manzelem rok. Dekuji

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru