Dobrý den, jsem 10dpo dnes v noci šílené pichani v právem podbříšku a ráno byl klid. Přes den bolest jako pro MS. Bolest prsou jen lehce z boku. Mohlo to být uhnizdeni ?
Je ještě brzo, ale když jsem měla bolesti na počátku těhu, tak spíš opravdu ve středu pod močákem (prostě se lehce roztahuje děloha), než někde po straně.
muze 👍 a taky nemusi, muze to byt pms.
no ale počkejte-na uhnízdění 10 den po ovulce to už je pozdě..už by to vajco mělo být v děloze
@helen_h v noci mě to vzbudilo bylo to takové jednorázové a ráno bez bolesti a pravé teď cítím jak kdyby měla prijt ta menstruace
drzím vám moc palce🙂
@gbp také nesouhlasím ještě dva dny pockam a udělám testik a uvidíme 🙂
muze prijit ms, ale taky nemusi. pocit, ze dostanu ms sem mela asi tak 3 mesice 🤷🏼♀️ jako tehotna
taky jsem ve stejné situaci, osm měsíců se snažime, nyní jsem 7 dpo. Už mi nabízejí umělé, tlačí mi věk, ale do toho se mi nechce. říkám si, musím se přestat pozorovat, hrozně mě to unavuje, ale nějak to nejde...je to na budku, když ženská je v období života, kdy by ráda dítě a nejde to...nám to vždy šlo ihned, ale po loňské interrupci-vvv stále nic
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
zkuste si test, 10 dpo jsem tam již vždy měla slabou čárku