Uhnízdění. Mohlo by to být?

21. dub 2022

Dobrý den, jsem 10dpo dnes v noci šílené pichani v právem podbříšku a ráno byl klid. Přes den bolest jako pro MS. Bolest prsou jen lehce z boku. Mohlo to být uhnizdeni ?

eliza1984
21. dub 2022

zkuste si test, 10 dpo jsem tam již vždy měla slabou čárku

helen_h
21. dub 2022

Je ještě brzo, ale když jsem měla bolesti na počátku těhu, tak spíš opravdu ve středu pod močákem (prostě se lehce roztahuje děloha), než někde po straně.

gbp
21. dub 2022

muze 👍 a taky nemusi, muze to byt pms.

eliza1984
21. dub 2022

no ale počkejte-na uhnízdění 10 den po ovulce to už je pozdě..už by to vajco mělo být v děloze

gbp
21. dub 2022

@eliza1984 tak s tim nesouhlasim

eliza1984
21. dub 2022

@gbp nevím, četla jsem myslím 5-7 den. Já ale třeba 10 dpo měla vždy slabou čárku na testu, ovulaci cítím

gbp
21. dub 2022

@eliza1984 tak treba castejsi bude drive, ale ja mam lutealni fazi 14 dnu a 10 den sem uhnizdovani taky zaznamenala 🤷🏼‍♀️

autor
21. dub 2022

@helen_h v noci mě to vzbudilo bylo to takové jednorázové a ráno bez bolesti a pravé teď cítím jak kdyby měla prijt ta menstruace

eliza1984
21. dub 2022

drzím vám moc palce🙂

autor
21. dub 2022

@gbp také nesouhlasím ještě dva dny pockam a udělám testik a uvidíme 🙂

gbp
21. dub 2022

muze prijit ms, ale taky nemusi. pocit, ze dostanu ms sem mela asi tak 3 mesice 🤷🏼‍♀️ jako tehotna

eliza1984
21. dub 2022

taky jsem ve stejné situaci, osm měsíců se snažime, nyní jsem 7 dpo. Už mi nabízejí umělé, tlačí mi věk, ale do toho se mi nechce. říkám si, musím se přestat pozorovat, hrozně mě to unavuje, ale nějak to nejde...je to na budku, když ženská je v období života, kdy by ráda dítě a nejde to...nám to vždy šlo ihned, ale po loňské interrupci-vvv stále nic

gbp
21. dub 2022

@eliza1984 zkousela si inofolic? nebo neco s inositolem? me pomohl 2x. o prvni sme se snazili 3 a pul roku 🤷🏼‍♀️

eliza1984
21. dub 2022

@gbp děkuji za radu, nyní Inofolic užívám, je to teda ale dost drahé musím říci. Mám ty kapsle, sáčky jsem nechtěla

eliza1984
21. dub 2022

@gbp jinak 3 a půl roku to je tedy hodně dlouho, to muselo být stresující

gbp
21. dub 2022

@eliza1984 bylo. co si budem povidat. zkusila sem vse mozne. drzim palce s tim inofolicem 👍 me vzdy pomohl za 3 mesice. mela sem ty sacky. nekdy se da koupit na bazaru zbytky od nekoho, kdo to uz nepotrebuje. koupila sem takhle treba za pulku.

ankaa32
Autor odpověď smazal
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru