Ahoj, je možné mať nádchu ako príznak tehotenstva?. Test bol včera negatívny. Tetovala som 22, 18 a 6 dní (samozrejme z toho posledného styku to ešte príznaky zrejme nebudú) od sexu. Tehotenstvo by bolo asi zázrak ale stať sa môže. Je možné, že to je príznak? Ráno a večer mám zápchatý nos ale len jednu dierku, ráno to je ok. Čítam po internete že je to môže byť tehotenská nádcha tak teraz neviem 🤷♀️ chránim sa HAK a ďalšiu menštruáciu očakávam 17.9
@chybadel viem, že 6 dní po styku mať príznaky nebudem. Ale po 3 týždňoch od styku to už asi priznak byť môže alebo? Skúsim ráno urobiť test, to už by hádam mal niečo zachytiť.
U mě ve všech těhotenstvích byly příznaky, že jsem z ničeho nic se zadýchávala i u běžné chůze. Cítila jsem se jak kus hadru už několik dní před MS... Vždycky jsem to na sobě poznala řekla si... asi jsem v tom :D a ono jo. Ale to co píšeš jako příznak.... nevim nevim. Slyším poprvé. Asi bych počkala na dvě čárky 🙂
@magdaveselkova ja nemám v pláne byť tehotná, užívam Antikoncepciu 🙂. Len sa pýtam či to môže byť príznak aj keď tehotenstvo neočakávam. A teda či by po takom čase teda po 3 týždňoch už test niečo ukázal
Počkej na termín MS pak udělej případně test, ale pokud beres antikoncepci tak s největší pravedbodobnosti to nebude těhotenství jak se zbytečně nestresuj a užívej života 😂💪
@chybadel ďakujem. Nemám žiadne príznaky len ten upchatý nos. Tak snáď to budem len nadcha
To asi nebude příznak . Podle mě je na to hodně brzy
@bartk i po tých 3 týždňoch je skoro? Po tých 8 dňoch dnes je skoro to viem.
No jako ucpany nos bych nebrala příznak teda . Nevím no
To už by mohl být zachvilku i příznak těhotenství zatrhlý nehet na prstu nebo tak něco 😄
Já nerozumim tomu proč si myslíš ,ze by jsi mohla byt těhotná když beres antikoncepci ? Jaký je důvod tvých obav
"Těhotenská rýma" je stav vyvolaný hormonálními změnami, popř. vyšším objemem krve v těle při těhotenství. Ani jednoho by nebylo v tak ranném stádiu těhotenství v těle dostatek, aby se to stihlo projevit. Takže ne, za mě to zcela určitě nebude příznak těhotenství, zvlášť když bereš HA a současně nemáš žádné typické příznaky těhotenství...
Rýma já příznak těhotenství? Tak to opravdu ne jsou to naprosto 2 rozdílné věci . Je to opravdu blbost chápu že asi hledáš jakýkoliv náznak ale rýma mezi ně rozhodně nepatří , vlastně mě zajímá jak si to člověk může takto spojit 🤔
Aha tak teď čtu že bereš antikoncepci a o mimi se nesnažíte tak vtom případě to nechápu už vůbec a spíš si z nás děláš srandičky že
@bartk mohla byť znížená účinnosť antikoncepcie. Použila som aj inú ochranu a to pharmatex ale tam som asi urobila chybu podľa mňa
@bartk plus teda mám nejaky problém s pečeňou aj keď je mierny a vraj na HAK vplyv nemá a dokonca lieky nemám vysádzať ale obávam, že HAK už nemusí plniť svoj účel tak ako má.
HA, Pharmatex, nulové těhotenské příznaky a domněnku těhotenství stavíš na rýmě, která v tuto chvíli s těhotenstvím souviset nebude, i kdybys těhotná byla? Hele, já bych ti doporučila nějaké ženské kruhy, protože ta tvá témata, která tu otevíráš, ukazují, že by ses potřebovala pořádně opečovat...
Ano je to možné, já to měla jako příznak. Dokonce jako prvotní a krátce po ovulaci. To, že jsem těhotná jsem věděla minimálně 10 dni před MS. Cyklus mám cca 33 dní.
@tuside nebola som vtedy tehotná ale stále si myslím, že to môže byť priznak
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
I kdyby tak je hodně brzo 🫣