Týden zpoždění, dva testy a jeden pozitivní. Co myslíte?

michajla1
20. bře 2024

Dnes mám týden zpoždění, zkoušela jsem si udělat test co mi dala kamarádka, protože je u mě zpoždění normální, tak to nějak extra neřeším. Dělala jsem test značky Mamatest, ta čárka která ukazuje jestli jste těhotná nebo ne vyšla hned, dřív než ta kontrolní. Tak jsem zajela koupit test takový plastový s papírek od DrMax a tam nic nevidím (pouze rysku).
Co by jste si o tom mysleli? Za dva dny zkusím další test z ranní moči. Ale jsem z toho dost neklidná, protože mi doma leze 10ti měsíční dcera a bylo by to dost náročný, hlavně neplanovaný🥺♥️

lencaa11
Autor odpověď smazal
Zobraz
lencaa11
20. bře 2024

@michajla1 kdyby to bylo těhotenství tak jeví druhý pozitivní

michajla1
autor
20. bře 2024

@lencaa11 Ale je to zvláštní protože ta čárka tam vyjela prostě hned, ještě dřív než ta kontrolní čárka která tam je vždy😏

lencaa11
21. bře 2024

@michajla1 vyzkoušela bych ještě test ten první mohl bejt vadný týden zpoždění by byl i druhý pozitivní

uzivatelkapetra
21. bře 2024

Tak záleží na citlivosti testů. Ten pozitivní je 10, jestli ten plasťák je 25, je možné, že je ještě negativní.

wladimira
21. bře 2024

@michajla1 a jak vypadá mamatest po zaschnutí ???

lilian2111
21. bře 2024

Mamatesty a sluníčka jsou teď nějaký vadný, vůbec nekupovat.

michajla1
autor
21. bře 2024

@lilian2111 ano nejspíš ano. Udělala jsem ráno další, Mamatest byl slaboulinký duch a ten druhý zase negativní. Kdybych byla těhotná dnes by to zesílelo aspoň o maličko a nebyl by to pouze duch.

klpoiu
22. bře 2024

Tak v prvni rade, zadny test neni nikdy falesne pozitivni. Pokud test reaguje, tak proto, ze je tam pritomnost hcg. Na nic jineho test nereaguje. Pokud je na testu carka a pak prijde ms, jedna se o biochemické těhotenství. Tvuj test je jasně pozitivni. Ten druhy plastovy ma jinou citlivost,proto je negativni. Dalsi vec, hcg se nezvyseje kazdych 24 hodin. Ale ob, tedy co cca 48 hodin. Tedy druhy den nebude silnejsi. Taky velmi zalezi na tom, kdy jsi byla naposled na wc. Test se dela rano proto,ze se nasbira hcg v moci snaz nez pres den. Ale pokud jdes jeden den pred spanim a druhy den ve dve rano a test v obou případech delas v sest, je jasne ze ten druhy den bude slabsi. Tedy az dnes ti test ukaze hezci pozitivu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru