Ahoj děvčata už se snažíme skoro tři roky, ms byla vždy téměř pravidelná, max 1-3 zpoždění… Tentokrát už meškám týden… Den před ms mě bolelo břicho, jako kdyby měla přijít, ale rano v den ms jsem se vzbudila a nic… Od te doby mam i docela silný nezapachající výtok, občas tlak v břiše, vykyvy nálad, nevolnost (což může být i vsugerované). 4. Den zpoždění jsem si delala dva mamatesty, vyšly mi slabší čárky na obou… Od té doby všechny ostatní testy jiných značek negativní. Dneska jsem si jen tak pro srandu zkusila udělat ovulační, tam mi vyšla taky slabá čárka, tak nevim, co si myslet 🤦🏼♀️ ovulace podle hlenu nejspíš proběhla klasicky jako v jiných cyklech, jinak jsem ji nijak tento měsíc zrovna neměřila, vykašlala jsem se na to… Jsem z toho hrozně nervózní, v týdnu chci volat na gyndu a znovu dál testovat… Co myslíte, je tady pořád nějaká šance, že bych těhotná být mohla? Četla jsem na všech možných diskuzích, že to na testu nemusí být vidět dlouho… Ale asi potřebuju, aby někdo napsal přimo mě, že to měl třeba podobne 😁
@tynatynas Zkus znova mamatest, ale řekla bych že se mohlo jednat o biochemické těhu 🙁
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@tynatynas zkusila bych znovu mamatest,popřípadě clearblue digitalni test. A pokud chcete vědět na čem jste a máte zpoždění, zašla bych si na odběry krve 😊 ovulace mohla být posunutá