Holky prosím o zkusenosti. Nejspíš se nám povedlo zadelat na druhé, testy sili sice to jsou stále duchové, ale sili u prvního jsem taky neměla dálnici, MS nikde. Příští týden v pátek jdu na gyndu na kontrolu a na krev. Mám normálně cyklus 31-36dni, většinou 33.dni. Cely měsíc jsem si dělala ovulacni testy všechny negativní. V sobotu 30.5. Měla přijít MS ale místo ni bodava bolest levého podbrisku udělala jsem ovu test a byl vyrazne silnější než ostatní dny, ten týden už jsem netestovala jelikož jsem čekala na MS. No a teď jsem Teoreticky 11.dpo, už 4.den sílící testy každý den (vím ze se má dělat ob den ale akce v lékárně 2+1😉). Ale vrtá mi hlavou podle MS bych měla byt nějaký 8tt což je blbost, podle té nejspíš ovulace nějaký ten 11.den +/-. Jak se to pak počítá? Nebo to se odvíjí proste podle ultrazvukoveho návodu? U prvního se mi to všechno krásne shodovalo, takže jsem měla i jeden termín porodu. Dekuju za zkusenosti, jsem zvědavá i když se to za týden dozvím 😂🤦♀️
Mě se třeba termín podle MS a ultrazvuku liší o 3 týdny 🙂
@martinazidkova no něco takového čekám 😂 a na screening normálně podle MS ?
@mona91 podle screeningu se termín liší ještě o pět dnů oproti ultrazvuku
@mona91 mne se líbí jak se občas stává,že se 1ridi dle2. Tak jako u Mudr a snaha každou vecpat do tabulek. U 1.dcery jsem tehu zjistila v 10TT,bez potíží,nevolnosti,do 7mesice nešlo poznat,že jsem těhotná,u 2.jsem na to přišla asi v 6TT šla vidět na UZ,břicho jak balón od 5mesice,teď úplně rozhození vše,nevolnosti od počátku a stejně nic není vidět takže tak. Nejsme stejně a ani 1tehu není stejne
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Na internetu jsou kalkulačky kde zadás datum poslední menstruace a vyjede kolikátý jsi týden 😉 stačí napsat do vyhledávače tehotenska kalkulačka. A počítá se to podle menstruace a pak po screeningu se upraví datum porodu podle velikosti plodu ale to ty asi víš, když už jedno máš