Ahojky,
Už minulý týden jsem psala, že jsme měli nechráněný styk a nepamatuji si datum poslední MS. MS stále nikde, mám vysokou citlivost prsu,bolest pravého strany by do třísla a dnes jsem si vymačkla pár kapek mleziva. Chodím na pul dny dělat do masny a tam se mi točí hlava. je brzo, přemýšlet že to možná vyšlo?
Děkuji za rady 😉
Můžeš být, mně se to po týdnu neukázalo, po 10 dnech jsem měla teprve neznatelné dušínky na GSmamatestu, na jiné značce byl dušínek až za dva dny, ale na tom GS už byl zřetelnější, takže to nevzdávej.
😉
Jak vymáčkla pár kapek mleziva? Jako z bradavky nebo dvorce? Mě totiž už takhlenc asi 5 let často natýkají prsa a vystupujou mi na dvorcích takové bambulky a když je zmáčknu, tak z nich teče mléčně bílá tekutina. A já nevím, co to je. Někde jsem četla, že její tvorbu zapříčiňuje výskyt nějakého hormonu, ale že to může znamenat problém s otěhotněním, mám v tom chaos, těhotná jsem ještě nebyla ani nejsem.
ja mela mlezivo 2 roky pred tehu 😅 😅 😅 a malymu je 4,5 a mlezivo mam furt 😀 😀 😀 😀
Hormon se jmenuje prolaktin, zvýšená tvorba hormonu může blokovat otěhotnění.
Já měla v srpnu hodně mleziva, ale nebyla jsem těhotná. Teď jsem měla trošku, tak jsem začla, projistotu, testovat (jinak bych se stavila už za doktorkou na krev na ten prolaktin), no, a je to tam. Ten těhotenský hormon může stoupat pomalu, tak se to v moči hned neprojeví. Jinak od 9DPO ti to řeknou na kterékoli poliklinice jako samoplátci z krve - ovšem stálo mě to v srpnu přes 300 kč. Nic levného, ale pokud chceš jistotu, tak ji máš ještě ten den 😉 Přeji Ti, aby jsi tam našla přesně ten výsledek, který si přeješ 🙂
Nevěš hlavu, zkoušej dál 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kedlubca Kup si test, tak to zjistíš nejryhleji. Ale taky si to všechno můžeš jen vsugerovávat. Když jsem se snažila o otěhotnění, tak jsem měla naprosto všechny příznaky - ranní nevolnosti, motání hlavy, zvýšená teplota, nechutenství, a já nevím co ještě.
Když jsem pak po několika měsících skutečně otěhotněla, neměla jsem ŽÁDNÉ příznaky.