Ahoj holky, omlouvám se, takových diskuzí je na netu víc, ale nejsem z nich moudrá. Mám na svůj mladá věk toho docela dost za sebou - dvě IVF a tři insemunace inseminace. Prošla jsem se hroznými obdobími a teď se snažím být v klidu, ale už se blíží obdobé testování a to mě začíná znepokojovat. Ve středu to bude 14. dní od třetí inseminace, měla jsem tam několik hezkých folikulů, manželův spermiogram nadprůměrný, ale zatím se nikdy výsledek nedostavil :(. Příznaky jsem se snažila už nenímat, protože je člověk tak přehormonovaný léky, že absolutně neví, co je po čem. I když teď to bylo jiné, že často jsem cítila píchání v podbrišku, ale to také určitě nemusí nic znamenat. Ale co mě teď "vylekalo" při večerním zaváděním utrogestanu, že jsem asi poprvé vživotě (nechtěně) narazila na děložní čípek, který byl tvrdý. Může to být příznak? Nechci mít zas zbytečné naděje, protože to zklamání je pak šílené. ale.... Máte zkušenost?
Děkuju!
Ahoj, mne mešká 5 dní, čípek hodně vysoko,tvrdý, skoro na nej ani nedošáhnu. Mám ho tak už asi 5-6 dní, test dnes negativní. Co myslíte?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mandlicka25 Ahoj, nevím teda jestli je to pravidlem a jestli je to opravdu nutné, ale já mám od začátku těhu čípek tak vysoko, že si na něj nedosáhnu prstem (normálně jsem ho nahmátla hned, ať už tvrdý, nebo měkký). Co jsem četla, tak obvykle to tak bývá, je hodně nahoře a tvrdý, uzavřený. Tak uvidíš, moc držím palce🙂🍀