TT sluníčko. Falešný duch?

anetazahradnikova
23. srp 2022

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda má někdo aktuální zkušenost s testem sluníčko, udělala jsem test dnes ráno a dopadl takhle ale po tom kolik negativních recenzi jsem na nej četla tak nevím zda to mám brát jako dobrou zprávu🤷🏻‍♀️

palja
23. srp 2022

@anetazahradnikova já myslím, že to vadný test nebude.

jjasmina
23. srp 2022

ja myslim, že ten test je v pořádku 🙂

susmevem
23. srp 2022

@anetazahradnikova ... nejjednodušší budeš mít, když zkusíš i test jiné značky. Sluníčka někomu udělají i čárku a nejen ducha. Za mě to falešné nebude, ale jestli chceš mít jistotu...🙂

lencaa11
23. srp 2022

@anetazahradnikova to nebude vadný test ale ještě bych vyzkoušela jinou značku (Benu ,Dr Max ,Pepino )

kajka93
23. srp 2022

@anetazahradnikova taky si myslím že ten test je v pořádku 🙂 nicméně, faktem je že před lety mi udělal tento test přesně takového ducha a byl falešný. Každopádně bych určitě běžela do lékárny pro další (jiné značky) a zkusila třeba zítra 🙂 ta pravděpodobnost že by 2 testy jiné značky byly falešné je uplně minimální. 🙂 takže držím pěstičky 🍀

agneska7
23. srp 2022

Sluníčko je úplně stejný test jako mamatest . Kterému věřím na 100% a ty máš pozitivní test.

klokanka31
23. srp 2022

@anetazahradnikova Krásně pozitivní 😉

vikysek0987
23. srp 2022

@anetazahradnikova Udělala bych jinou značku pro potvrzení....Test vypadá hezky,ale mám zkušenost takovou, že mě dělal i tyto čárky a těhotenství to nebylo (jiné testy negativní)
Držím palečky.....

anetazahradnikova
autor
23. srp 2022

@vikysek0987 dekuji všem za odpovědi a dneska jsem ještě běžela do lékárny pro test a je tam + 1-2🍀❤️

lencaa11
23. srp 2022

@anetazahradnikova krásný tak jste cca před 14 dní otěhotněla ☘️☘️🤰

vikysek0987
24. srp 2022

@anetazahradnikova moc gratuluji ❤️
Digitální je vždy jistota,dobře jsi udělala 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru