Ahoj holky, máte prosím nějaké čerstvé zkušenosti s těhotenským testem sluníčko? Četla jsem, že dělá falešné duchy nebo rysku.
Test jsem si udělala a téměř hned tam vyskočil duch viz foto. V reálu je viditelnější... můžu to brát jako ducha nebo je to rysku?
🤷♀️
Něco slabouckeho tam vidím, uvidíš koncem týdne
@tasimia Jak vis, ze jsi tehotna nebyla? Ten teds funguje na principu chemicke reakce a ta bud je, nebo neni. Takze jsi mela biochemicke tehotenstvi, ktere skoncilo drive, nez poradne zacalo. A test to spravne detekoval.
Porad, porad i po tech letech, me tady ta mira neznalosti desi.
Ano dělá, všechny tyhle fialové testy dělají duchy a čárky, jiný test nepotvrdil....Zkus jinou značku a moc držím palce,ať je tam dušík a sílí.....
@vikysek0987 Tak specialne pro tebe.
@sudylichozrout protože beru pravidelně a řádně antikoncepci. Tenhle test jsem si udelala na hec kamarádky, protože jsem zvracela ( chytla jsem nějakou dlohodobou střevní chřipku :D) a pořád do me kula, že jsem těhotná, že i při antikoncepci se to může stát :D. Tak jsem šly do nejbližší Tety, ze slovy " však ja ti ukážu, že ne každé zvracení, je těhotenství". Málem me kleplo, když tam vyšla ta slabá čárka.
Tak jsem letěla do Dr. Maxe a čtyři testy sněhobílé.
Vím co je Biochemické těhotenství neboj 😉. Takže proto jsem napsala, že jsem těhotná nebyla. Nevěřím na takové otěhotnění při antikoncepci, zvlášť když na případy zvracení a takové mám náhradní plato, kdy ještě užijí další prášek jak mám 😉. .
Akorát tehda to byly dva měsíce, kdy jsem k necemu cuchla, nebo jsem vypila kafe a okamžitě jsem šla zvracet.
Mi není patnáct abych nevěděla, jak fungují testy.
Chtěla jsem akorát poukázat na to, že ty testy zkrátka duchy dělají.
@tasimia Ty testy Sluníčko/Mama mají daleko více barviva než ty z Maxe, takže stále platí, co říkám já. Ducha nemůže udělat, pokud nemá s čím reagovat. Udělá ho, pokud má s čím reagovat.
@sudylichozrout no každopádně, u mě to byl zkrátka špatný test, musíš se smířit s tím, že se to občas stává, zkusily jsme ho namocit do vody a hádej co nám tam vyšlo.
Sluníčko má zkrátka nějaké špatné šarže, psaly jsme i výrobci. Zda si z toho něco vezme netuším. Ale pochybuji, ze ve vodě z kohoutku je hcg nebo něco takového. To už by byla moc blbost.
Takže ne, vzdy neplatí co říkáš/píšeš ty 🙂.
@sudylichozrout jinak si pocti právě o sluníčku nějaké recenze. Ten test je falešnými výsledky přímo profláklý 🙂.
@sudylichozrout Dělá falešný čárky. Ukazoval mi // týden, jiný test nic a krev byla negativní i když na něm byly //.
Ano, dělá falešné čárky. Ukazoval slabého ducha, který po zaschnutí vymizel, další testy byly zcela negativní. Test jsem si dělala z legrace, protože beru pravidelně HA, dost mě to vyděsilo a pro jistotu navštívila gynekologa, který provedl také hcg test z krve a UZ - vše naprosto negativní. Test Sluníčko tedy naprosto nedoporučuji.
vidíte něco?
@bkiki slabá čárka tam je 🍀
ostatní testy negativní...hcg z krve 0
beru to jako špatný test, rysku
Také mi už několikrát udělal falešné čárky a těhotná jsem nebyla. Dokonce jsem to nechala udělat i manžela a byli tam slabé čárky 😁😁😁 za mě už nikdy víc.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já vidím pidi dusika 😊 držím palecky ať test sílí tak jak má ❤️Hodně štěstí měla jsme stejnou čárku jako ty a dnes jsem v 22tydnu🎀