TT sluníčko a duch. Jak to brát?

20. dub 2022

Ahoj holky, máte prosím nějaké čerstvé zkušenosti s těhotenským testem sluníčko? Četla jsem, že dělá falešné duchy nebo rysku.
Test jsem si udělala a téměř hned tam vyskočil duch viz foto. V reálu je viditelnější... můžu to brát jako ducha nebo je to rysku?
🤷‍♀️

kristyna2002
20. dub 2022

Já vidím pidi dusika 😊 držím palecky ať test sílí tak jak má ❤️Hodně štěstí měla jsme stejnou čárku jako ty a dnes jsem v 22tydnu🎀

jako_mala_holka
20. dub 2022

Něco slabouckeho tam vidím, uvidíš koncem týdne

adepickova
20. dub 2022

Pidi dusík tam vidět je 😊používala jsem také sluníčko, a z mé zkušenosti, čárka jen silila ,momentálně jsem 29tt 😊zkus udělat znovu za pár dní 🍀

tasimia
20. dub 2022

Bohužel dělá. Nevím zda to půjde vidět, ale těhotná jsem nebyla a na dvou slunickach mi vyskocil tenhle dusík..👻
Každopádně držím palce aby to dopadlo jak si přeješ 🍀🙏

sudylichozrout
20. dub 2022

@tasimia Jak vis, ze jsi tehotna nebyla? Ten teds funguje na principu chemicke reakce a ta bud je, nebo neni. Takze jsi mela biochemicke tehotenstvi, ktere skoncilo drive, nez poradne zacalo. A test to spravne detekoval.
Porad, porad i po tech letech, me tady ta mira neznalosti desi.

vikysek0987
20. dub 2022

Ano dělá, všechny tyhle fialové testy dělají duchy a čárky, jiný test nepotvrdil....Zkus jinou značku a moc držím palce,ať je tam dušík a sílí.....

sudylichozrout
20. dub 2022

@vikysek0987 Tak specialne pro tebe.

eloana
21. dub 2022

@tasimia muze se jednat o biochemicke tehotenstvi- pokud si clovek neudela ve spravnou chvili test -nemusi to ani postrehnout

tasimia
21. dub 2022

@sudylichozrout protože beru pravidelně a řádně antikoncepci. Tenhle test jsem si udelala na hec kamarádky, protože jsem zvracela ( chytla jsem nějakou dlohodobou střevní chřipku :D) a pořád do me kula, že jsem těhotná, že i při antikoncepci se to může stát :D. Tak jsem šly do nejbližší Tety, ze slovy " však ja ti ukážu, že ne každé zvracení, je těhotenství". Málem me kleplo, když tam vyšla ta slabá čárka.
Tak jsem letěla do Dr. Maxe a čtyři testy sněhobílé.
Vím co je Biochemické těhotenství neboj 😉. Takže proto jsem napsala, že jsem těhotná nebyla. Nevěřím na takové otěhotnění při antikoncepci, zvlášť když na případy zvracení a takové mám náhradní plato, kdy ještě užijí další prášek jak mám 😉. .
Akorát tehda to byly dva měsíce, kdy jsem k necemu cuchla, nebo jsem vypila kafe a okamžitě jsem šla zvracet.
Mi není patnáct abych nevěděla, jak fungují testy.
Chtěla jsem akorát poukázat na to, že ty testy zkrátka duchy dělají.

sudylichozrout
21. dub 2022

@tasimia Ty testy Sluníčko/Mama mají daleko více barviva než ty z Maxe, takže stále platí, co říkám já. Ducha nemůže udělat, pokud nemá s čím reagovat. Udělá ho, pokud má s čím reagovat.

tasimia
21. dub 2022

@sudylichozrout no každopádně, u mě to byl zkrátka špatný test, musíš se smířit s tím, že se to občas stává, zkusily jsme ho namocit do vody a hádej co nám tam vyšlo.
Sluníčko má zkrátka nějaké špatné šarže, psaly jsme i výrobci. Zda si z toho něco vezme netuším. Ale pochybuji, ze ve vodě z kohoutku je hcg nebo něco takového. To už by byla moc blbost.
Takže ne, vzdy neplatí co říkáš/píšeš ty 🙂.

tasimia
21. dub 2022

@sudylichozrout jinak si pocti právě o sluníčku nějaké recenze. Ten test je falešnými výsledky přímo profláklý 🙂.

lilian2111
21. dub 2022

@sudylichozrout Dělá falešný čárky. Ukazoval mi // týden, jiný test nic a krev byla negativní i když na něm byly //.

bkiki
22. dub 2022

Ano, dělá falešné čárky. Ukazoval slabého ducha, který po zaschnutí vymizel, další testy byly zcela negativní. Test jsem si dělala z legrace, protože beru pravidelně HA, dost mě to vyděsilo a pro jistotu navštívila gynekologa, který provedl také hcg test z krve a UZ - vše naprosto negativní. Test Sluníčko tedy naprosto nedoporučuji.

tasimia
22. dub 2022

@bkiki vím o cem mluvíš, ja malém dostala infarkt. A to jsem ta co na otěhotnění pri antikoncepci fakt nevěří.

bkiki
25. dub 2022

Tady posilam foto

bkiki
25. dub 2022

vidíte něco?

adepickova
25. dub 2022

@bkiki slabá čárka tam je 🍀

bkiki
25. dub 2022

ostatní testy negativní...hcg z krve 0

bkiki
25. dub 2022

beru to jako špatný test, rysku

maca917
25. dub 2022

Také mi už několikrát udělal falešné čárky a těhotná jsem nebyla. Dokonce jsem to nechala udělat i manžela a byli tam slabé čárky 😁😁😁 za mě už nikdy víc.

tasimia
25. dub 2022

@maca917 🤣🤣 tak tohle si musím uložit, až někdo bud zase nevěřící Tomáš..

maca917
26. dub 2022

@tasimia 😁😁😁

eviicka
26. dub 2022

@maca917 tak myslím, že lepší důkaz o vadném testu na úkor biochemického těhotenství už asi být nemůže 😀

maca917
27. dub 2022

@eviicka to ano 😂😂😂

pajusz
4. lis 2022

@tasimia mazec

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru