Ahoj holky,
Přikládám foto testu, mamatest z pondělí 12Dpo a dnešní z rána 14Dpo livsane.
Nikdy sem dva testy nedělala, takže nevím ale chtěla sem mít v pouzdru a ukázat manželovi... 🍀❤️. V úterý mám kontrolu. OVu byla 19dc. Dnes bych měla být 4+4tt takže úplný začátek. Zpoždění či tak nevím, někdy mám cyklus 30, 35, 29, jak kdy.
Je test v pořádku v rámci čárky nebo to bude špatné tehu?
Děkuji L.
Ideal je zkoušet test stejná značka. Je brzy a vždy je to bud anebo, držím palce. Ono ani sílíci test ti popravdě nic moc neřekne
@lenula02 Krásná čárka ničeho se neboj 🍀
@klokanka31 ❤️ krásná zpráva. Dekuju za odpověď
Ahoj, budu držet palce určitě to bude v pořádku 🙂 já udělala test byly tam dvě čárky tak jsem zavolala doktorce ta mě objednala až za 3 týdny aby tam už něco viděla a ty tři týdny jsem už netestovala nic, pokud nemáš žádné komplikace nestresovala bych se tím jestli čárka sílí 🙂 těch prvních 12týdnů je stresujících samo o sobě jestli se miminko udrží na další testy bych se vykašlala 🙂🍀
@lidija1234 hezky si to napsala. Je to pravda. Dekuju 🍀❤️
@lenula02 jak už padlo. Taky jsem měla u prvního dálnice a v 7tt konec. Pak slabší duchy a byly to biochemka. U syna jsem měla 3dny před očekávanou ms silnější duchy a teď mi tu 2letý kluk duchy pouští 😁
@amazonkajanik u první dcerky jsem měla dá se říct stejný test 😊🍀 uvidíme!
@lenula02 já se stresovala až do 5 měsíce a mimochodem jsem teď v šestém 😂 jinak jsem od 7tt lehce špinila a mimco se udrželo, takže strach a nervy byly pořád proto je určitě lepší si ještě nepřidávat 🙂
@barulinka20 dekuju za milou zprávu 🤍🍀
@lidija1234 máš pravdu. Pěkně děkuji 🤍🍀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Je to v pořádku neboj. Za dva dny zkus znovu čárka bude určitě silnější