TT, síla čárky. Je to v pořádku?

lenula02
17. čer 2021

Ahoj holky,

Přikládám foto testu, mamatest z pondělí 12Dpo a dnešní z rána 14Dpo livsane.
Nikdy sem dva testy nedělala, takže nevím ale chtěla sem mít v pouzdru a ukázat manželovi... 🍀❤️. V úterý mám kontrolu. OVu byla 19dc. Dnes bych měla být 4+4tt takže úplný začátek. Zpoždění či tak nevím, někdy mám cyklus 30, 35, 29, jak kdy.
Je test v pořádku v rámci čárky nebo to bude špatné tehu?

Děkuji L.

pajasala
17. čer 2021

Je to v pořádku neboj. Za dva dny zkus znovu čárka bude určitě silnější

jjasmina
17. čer 2021

Ideal je zkoušet test stejná značka. Je brzy a vždy je to bud anebo, držím palce. Ono ani sílíci test ti popravdě nic moc neřekne

lenula02
autor
17. čer 2021

@pajasala snad jo. Trochu mě síla čárky zklamala. Myslela sem, že bude už stejná. Ale asi to nevypovídá úplně o prosperitě tehu, že... U první jsem to neřešila. Ani mě to nenapadlo 🙈

lenula02
autor
17. čer 2021

@jjasmina to je pravda. Děkuji 🍀

haskre
17. čer 2021

@lenula02 intenzita čárky nemusí vypovídat o prosperujicim tehotenstvi…budu držet pesti…a na kontrolu té objednala tak brzy doktorka?

jjasmina
17. čer 2021

@lenula02 Hele já bych se toho naopak nebála, když jsem měla dálnice jako prase tak to nedopadlo a když slabší čárky , tak kupodivu bylo celé těhu bez problému, tak hlavu vzhůru . Jinak na kontrolu bych se objednala až min v 6tt, dřív nepujde nic vidět 🙂

klokanka31
17. čer 2021

@lenula02 Krásná čárka ničeho se neboj 🍀

lenula02
autor
17. čer 2021

@jjasmina objednala mě takhle dr 💁‍♀️. Bude max dutinka v nejlepším případě. 1.7 letíme na dovču, tak asi proto. Nevím.. Každopádně jsem měla u dcery problémy s prekrvenym cipkem a často jsem krvacela, tak si ho možná chce dr zkontrolovat a rovnou dát ascorurin.

lenula02
autor
17. čer 2021

@klokanka31 ❤️ krásná zpráva. Dekuju za odpověď

lenula02
autor
17. čer 2021

@haskre doktorka 💁‍♀️. Bude urictě max dutinka to je mi jasný. Ale spíš mě chtěla vidět skrz dovolenou a čípek, který s dcerou zlobil. Předpokládám

haskre
17. čer 2021

@lenula02 Jasne to chápu tak uvidis budu držet pesti…pripdne si užijte dovolenou 😎🍀

pajasala
17. čer 2021

@lenula02 já měla takto 14 DPO ale myslím že to není důležité

lenula02
autor
17. čer 2021

@pajasala snad ne 🙏. U dcery jsem ho taky neměla úplně sytý. Tak snad je to dobré a daří se mu... ❤️🍀

lidija1234
17. čer 2021

Ahoj, budu držet palce určitě to bude v pořádku 🙂 já udělala test byly tam dvě čárky tak jsem zavolala doktorce ta mě objednala až za 3 týdny aby tam už něco viděla a ty tři týdny jsem už netestovala nic, pokud nemáš žádné komplikace nestresovala bych se tím jestli čárka sílí 🙂 těch prvních 12týdnů je stresujících samo o sobě jestli se miminko udrží na další testy bych se vykašlala 🙂🍀

lenula02
autor
17. čer 2021

@lidija1234 hezky si to napsala. Je to pravda. Dekuju 🍀❤️

amazonkajanik
17. čer 2021

@lenula02 jak už padlo. Taky jsem měla u prvního dálnice a v 7tt konec. Pak slabší duchy a byly to biochemka. U syna jsem měla 3dny před očekávanou ms silnější duchy a teď mi tu 2letý kluk duchy pouští 😁

lenula02
autor
17. čer 2021

@amazonkajanik u první dcerky jsem měla dá se říct stejný test 😊🍀 uvidíme!

lidija1234
17. čer 2021

@lenula02 já se stresovala až do 5 měsíce a mimochodem jsem teď v šestém 😂 jinak jsem od 7tt lehce špinila a mimco se udrželo, takže strach a nervy byly pořád proto je určitě lepší si ještě nepřidávat 🙂

barulinka20
17. čer 2021

Neboj, síla čárky nevypovídá o prosperitě těhu😊můj test ze 14DPO je ten zakroužkovaný, taky žádné dálnice. Aktuálně jsem v 10tt a vše je v naprostém pořádku❤️

lenula02
autor
17. čer 2021

@barulinka20 dekuju za milou zprávu 🤍🍀

lenula02
autor
17. čer 2021

@lidija1234 máš pravdu. Pěkně děkuji 🤍🍀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru