Dobrý večer
Chtěla bych se zeptat na tt Pepino jaké máte zkušenosti mám 3 dny spozdeni vždy mě bolelo břicho když měla má dorazit ale tento krát nic . Tak jsem zkusila 3 testy a vyšli mě tak to ..hned
@vlasta1981 opravdu ? Ach jo a já si myslela že ty carky jsou krásně vidět
@sabca2024 zkus jiný test . Ale hodně holek je s tímto nespokojený . To ale neznamená že tvoje čárky nejsou opravdové
@sabca2024 měla jsem pro posledním zkoušení, měla jsem ten pocit že jsem těhotná a zdálo se mi že vidím čárku, ale usoudili jsme že jw negativní, pak za 14 dní jsem si ho udělala znovu a byl pozitivní, říkala jsem si, budu tak ve 4tt no a já byla skoro v 7tt 😃 vyzkousej jiný test, mě se vždycky osvědčil GS mamatest, vím že na něj hodně ženských nadává, ale za mě nejlepší pro zjištění včasného těhotenství 💞
@sabca2024 případně ho zkus ještě z raní moči, jinak já bych jim věřila 😄 držím palce
Pepino mi prijde taky hroznej.. driv dělaly normální proužky, teď šetří a proužky zúžily. Za mě Mamatest a digitální Clearblue jsou nej. Tyhle mě před necelým měsícem nezklamaly, Pepino jo. Jsem v 8tt.
@felis zkusila jsem další dva jsem ještě měla Pepino a opět to samé . Meškám 5 dnů žádné bolesti nemám před 4 dny jsem měla male bolesti pod břichem jako píchnutí ... A jen spinim ... Není to tmavé špinění ale takové do růžová ... Červená ... Ale hoooodne málo . S těch testu už jsem zmatená
@tehulinka91 tak to je super ...
Zkusím tak za dva dny ... Nebudu. Nějak plašit ...
@sabca2024 držím palce 😍💞
@tehulinka91 ❤️
Ahoj holky ....
Tak MS dorazila ....po spozdenim 4 dny ale měla jsem to jen dva dny a k tomu slabé 3 den jsem začala špinit .... Poslední ms jsem měla 5.11. což v tom měsíci to přišlo dříve .vůbec tomu nerozumím .... Mám křeče pod bříšku .... V noci nemůžu spát ....jsou na mě návaly horka .. má smysl si dělat test ? Prosím o radu děkuji
@sabca2024 zkus clear Blue pro včasné detekování . Je určen pro testování 5dni před vynechání ms a NENI digitální . Mne jediný ukázal tehu i když normální test až pátý den po vynechání . I když možná jedna co ví vše tady ,ti poradí něco mnohem lepšího. . držím palce .
@vlasta1981 tak bohužel tady v lékárně ho nemají musí je prý objednat tak jsem si koupila mama test
@sabca2024 a ten říká co ?
@vlasta1981 vůbec nic .... A druhý den zase špinění pak zase nic pak zase křeče ...m na pravé straně pak zas nic. A moje Dr tam není ....tak že musím počkat až přijde a Zajdu tam .
@sabca2024 ty už máš ale dlouho spozdeni ne ? To nevypadá na tehu.bohuzel . Co Dr ?
@vlasta1981 na konec to přišlo ale bohužel jen dva dny jsem spinila ...w pořád mě bolí prsa.... A malé křeče pod bříšku
@sabca2024 a u Dr jsi nebyla ? Může to být cokoli ale dle mne tehu ne
@vlasta1981 byla řekla mi že zatím tam nic nevidí a že se mi mohla posunout ovulace .... Tak nevím
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sabca2024 nejhorší test