Ahoj ženy, mám už dvě větší děti (13 a 10), je mi 37, před čtyřmi měsíci jsme se s přítelem začali snažit o miminko, myslela jsem, že jsem už ostřílená máma a nic ohledně TT mě nerozhodí, no rozhodilo.
Cyklus mám plus mínus pravidelný, když je odchylka tak spíš kratší. Včera jsem měla 29 DC, dělala jsem si ráno test Pepino, výsledek viz první foto. Jsem odjakživa hrozně nedočkavá, tak jsem odpoledne testovala znova jiným testem se stejnou citlivostí a byl čistě negativní. Říkala jsem si, že je moč asi prostě naředěná, tak otestuju ráno Pepino a s ním zároveň Mamatest a Intime, ať mám jistotu. Druhý den ráno, tedy 30 DC, výsledek viz druhé foto Pepino už ukazuje jenom slabého ducha a zbytek čistě negativní.
První test byl tedy asi jenom silný duch nebo nevím co Četla jsem o Pepinu, že dělá falešné duchy, ale byla jsem přesvědčená, že mně ukázal pozitivní výsledek. Pročetla jsem různé diskuze o těchto TT a nikde jsem nenašla, že by udělal až takového falešného ducha.
Jsem z toho zklamaná a zmatená. MS zatím nikde.
Závěrem jen chci upozornit, že Pepino je fakt test na nic
Podle me bohuzel biochemko, test slabne
aktualizace: dnes se mi rozjela menstruace, takže pozitivní test nejspíš opravdu značil biochemko
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Me pepino test ukazal naseho Leonka
zkusila sem 3 testy Pepino a pokazde ukazal jinou carku, ale tehotna jsem byla
♀️ drzime palce ![✊🏻](https://cdn.jsdelivr.net/emojione/assets/png/270a-1f3fb.png?v=2.2.7)