Je možné aby takový duch po úplném zaschnutí zmizel?
@renat23 to já právě nevím. Je to dva měsíce co neberu ha a zatím to mám hrozně rozhozené. Minulý cyklus trval 32. Dnes jsem 33 dc
Uvidíš, zkus za dva dny další ja teda zkoušela každý den, nejde to vydržet 😄 bud bude silit nebo ne a ms přijde . Držím palečky 🍀
Otestuj ešte zajtra alebo o dva dni. Robila som mama test v oboch tehotenstvách a nikdy mi duch nezmizol. A ukázal mi tehotenstva na 8DPO a 9DPO. Držím prsty ✊
Tak toto mi udělal test sluníčko i mama test úplně stejný duch a po zaschnutí zmizel … samozřejmě z toho nic nebylo ! Už tyto značky TT nekupuji 😤
Já tam vidím hezkou druhou růžovou čárku 😊 sice slabou ale je tam,dělala jste další test?
@karkulka1283 dělala a asi plány poplach. Včera ten samý test nic. Dnes jiný jen pidi náznak něčeho
Ahoj jak si dopadla? Me se dnes stalo to same, viditelny duch a po 2 hodinach nikde nic...
@janisek25 nic z toho nebylo. Vidíš něco tady!?
Jj vidim, slabe ale jo, ja budu zkouset zase zitra rano tak snad to klapne
@janisek25 já zítra také zkusím.
Tak si tu dame vedet 🙂 drzim palce
@janisek25 ano. Já tobě taky 🙂
@janisek25 tak jsem nezkoušela od večera spinim
Ja teda zkusila a negativni 😒
@janisek25 a kdy má dorazit MS?
Hele mam jeste 4 dny, ale mam ovu hned po ms par dni, dcera je tak pocata a syn dokonce z 1 sexu v mesici a hned 3 dny po ms, takze pokud se mi to zahadne najednou nezmenilo tak by mel test uz ukazovat, u dcery asi 9 dni pred ms uz byl duch a silil.
@janisek25 tak držím palecky aby se ještě ukázal
Dam kdyztak vedet 🙂
@janisek25 krásná druhá carecka. Držím palecky.
@janisek25 paráda. Gratuluji
@janisek25 podívej. Je to vůbec možný?
Je tam 👻 přeji aby sílil a vše šlo tak jak má 🙏🏻🍀
Jo je tam a ten uz je peknej zadny extra vykoukavani, tak moc drzim palce at sili 🥰
@janisek25 no jo ale i když byla krátká a slabá MS?
Treba to bylo to implantacni krvaceni, ja ho teda nemela nikdy, ale spoustu holek jo
Tak jak to s tebou vypada?
@janisek25 asi nic. Dnes mamatest stejný jako ten dr. max
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Me to taky dělal asi 3 dny pred MS a nakonec z toho bylo biochemko. Kdy čekáš MS?