Holky, mám halucinace nebo vidíte při zamouření očí něco málo jako já?
Jsem dnes 10DPO a 30DC cykly mívám dlouhé 32-34 dnů, nějak mi to nedalo ráno a zkusila jsem se testnout, já vím, já vím brzy. 🙈
Označila jsem Vám kde ducha vidím na denním světle při zamouření očí já a přidávám foto i v negativu, jedná se o test GS Mamatest, jaké máte s ním zkušenost? 🙊
S testem mám tu nejlepší zkušenost z asi všech testů, co jsem zkusila. Měla jsem ovšem pravidelnou ms a bylo vidět už 3 dny před ms hezkou čárku. U tebe nevidím, treba je moc brzy
A já na tom prvním náznak vidím.
Já vidím 🤩 tak přeji hodně štěstí ať se z ducha brzy lajna 😁
Negativní
Minidušíka vidím, 10DOP mi ani nešel vyfotit, takže naděje umírá poslední 😉
@lenerka1 děkuju za naději ❤
@pajasala já jsem si dnes udělala další tt a negativní takže už testovat nebudu a jen vyčkám do úterý na ms 🙂 tobě ale držím palce 🍀
Já teda nevidím nic 🙈
Ja mela slabé duchy, včera nic, dneska zase duch a před chvílí jsem to dostala a mela jsem to dostat taky až v úterý. Takze biochemko a to jsem mela i nidacni špinění a bylo mi blbě. Snad příště, hodně holek píše že se jim zadarilo hned po biochemku, jak se říká je pohnojeno. Hodně štěstí 🍀
Na prvnim trosku vidim, ale mamatest to dela rad takze bych jeste par dnu vyckala 😊
Tak já dnes taky negativní
@nikol125 tak jsem to dnes nakonec dostala, tak snad příští měsíc bude nadějnější 😊
Jsme na tom stejně, tak hodně štěstí do dalšího měsíce 🍀🍀🍀
@renat23 i tobě 😇🍀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
keby si to neoznacila tak neviem kde ju mam vidiet. Tam kde si oznacila nevidim :(
kolko meska?
Edit: zda sa, ze este ani nemeska