TT duch. Stalo se někomu?

anyna25
11. dub 2022

Ahoj, dobrý den.
Menstruaci jsem měla 30. 3. ale nebylo to nic strašného jak jsem zvykla. Nejdříve spineni, pak dva dny krvácení a pak zase dva dny spineni. Normálně trpím 5 až 7 dni se silnými bolestmi a silným krvácením. S*x byl par dni před menstruaci a dnes jsem si dělala těhotenský test a nevím co si o tom myslet. Stalo se to někomu?
Děkuji za všechny reakce

klokanka31
11. dub 2022

@anyna25 Já si myslím že to je pozitivní testík 🙂

nevimne
11. dub 2022

@anyna25 já měla taky takový test a myslela si že je to hloupost 😂 a už jsem ve 14 týdnu tak ať se zadaří😇

vejuu98
11. dub 2022

@anyna25 Jee to moc dobře znám😀Držím palečky🙂

monars
11. dub 2022

Mela jsem to samé, menstruace slabá oproti běžné. Ale neprikladala jsem tomu žádnou váhu. Zrovna jsem nastoupila do nové práce stres atd.... Pak mi začalo být divně až špatně v přítomnosti kuřáků (sama jsem nekuřák, ale nikdy mě nenatahovalo, ze smradu cigaret) tak jsem si ze srandy koupila test a šup. Teď mi v postýlce spinká 3m štěstí ♥️

pro89
11. dub 2022

@anyna25 řekla bych , ze jsi před tou MS otěhotněla 🙂

anyna25
autor
11. dub 2022

Děkuji moc za odpovědi, je pravda ze mamka mě taky měla takhle před menstruaci ale ta se ji už pak nedostavila. Nechci se zbytečně radovat protože už jsme jednou měli to štěstí na par týdnu a pak jsme o miminko samovolně přišli. Každopádně by jsme byli hrozne rádi. Uvidíme za par dni, menstruace “daleko” tak uvidíme
Každopádně děkuji

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru