Holky je možné že by tt ukázal tak brzy ducha?
Také jsem měla takto ducha 8 dpo 🙂 a ani ne za týden už krásně zřetelnou čárku. Přeji ať sílí jako mně 🥰 dnes začínám podle aplikace 4t 🥰 podle menzes 5t a příští středu mám obj první prohlídku tak jsem zvědavá který to je tedy týden 🙈 se v nich ještě neorientuju ikdyz to je moje po 12 letech třetí těhu 😍
Díky holky tak uvidíme co z toho bude
Já ducha vidím ale že zkušenosti na takové duchy nespoléhám, navíc je to dost brzy...zkuste za dva dny, na mamatestu jsem to taky měla minulý cyklus a nic u toho nebylo
možné to určitě je, psalo to tady už spousta žen, že našly duchy už takto brzo... vydrž a testuj dál. Přeji aby čárka sílila.. dej vědět ❤
@zlaticko22 děkuji. Po zaschnutí a na denním světle takto
Malinko tam je udělal bych další dny test
Jj je to možné, přesně tohle jsem měla takhle brzy a druhý den 9dpo už bylo jasno, byl silnější. Držím palce 🍀🍀
@leniczka23 jé tak uvidíme
Určite je to možné. Mala som čiarky na 8 DPO a druhýkrát na 9DPO. Tak držím prsty.
Vypadá to dobře já měla 9DPO na terasu hezkého ducha z odpolední moči
Tak co? Nezkoušela jsi znovu testovat?
@zlaticko22 zkoušela a asi to byl vadný test 😞
tak to je mi líto, ono radši příště netestovat taky brzy, at člověk není zklamaný... lepší později, kdy víš, že už tam má být dálnice ... ale kdo to má vydržet, že? Úplně chápu.... 😂
@zlaticko22 přesně tak
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj. Ano je to možné, záleží kdy bylo uhnizdeni. Pořád je to hodně brzy takze se může stát cokoliv a MS přijít. Preju at sílí 🍀🍀🍀. Ja mela slabou čárku 10 DPO. Ted jsem 8+4tt