Ahoj holky,
jsem 30 DC a třetí den mám zpoždění.
GS Mama test mi už druhý den hází duchy. Dneska zesílil. Dr Max ale nic 🤷🏻♀️. Kromě pocení, bolesti v podbříšku jako na ms a častého čůrání, nic nepozoruji. Ovulaci bohužel v posledních měsících nesleduji, protože už mi z toho hrabalo a rekla jsem si, že si od toho dám pauzu. Cyklus mám pravidelný a MS zaznamenávám. Ovulace se nejspíš musela posunout, protože když jsem ji sledovala (testy), tak vycházely pozitivní na 14dc. BT jsem neměřila kvůli směnám v práci. Vzhledem k poslednímu styku tedy ovulace musela proběhnout asi cca 17-19 DC.
Myslíte, ze mužu Máma testu verit? Na fotce jsou mama testy v porovnání jak sílí, samotný mama test hned po vytěžení z nádobky s močí, a pak v porovnání s Dr Max ze stejného vzorku moči.
Mamatest je vadný na první pohled.....
Měla jsem jich nespočet a každý den čárka a na jiném testu(značce ani ň)
Může mít méně barviva, ale ukázal by aspoň málo.....
@vikysek0987 Myslíte tu rozpitou barvu? Tak je to tím, ze ten test je foceny hned po vytažení z nádoby s močí 😊
@nina004 děkuji za reakci 🙏. Já se právě obavám, že Mama test mi vytváří falešné čárky. Dr Max negativni, Sluníčko negativni. Vše citlivost 10. Zkusila jsem to rozseknout třetí značkou testu (sluníčkem) a ani náznak. A na Mama testu mi čárka sílí. Bude to fakt spis zklamání. Jen nechápu, kde je moje jinak pravidelná MS 😔🤷🏻♀️?
Uvidíš, nebo pokud je ta čárka taková nevýrazná může to být i biochemické. Teď jsem také jedno měla, tři dny spozdeni na testu duch a pak přišla hodně silná menstruace. A po menstruaci už ani náznak, odešlo to.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Asi bych v tomto případě věřila, když lehce sílí v porovnání. Má více barviva. Držím palce 🍀