Byla jsem n dovolené a brala prášky na oddálení. Menstruace se ma dostavit do tři dnu a dnes je to desátý a pořad nic. V pondělí jsem si dělala test a byl negativní. Včera jsem si dělala a vyšel mi pozitivní. Dnes ráno znova a zase dvě čárky a docela dost vyditelne tak si myslím ze jsem v tom 🙂
Myslela jswm prave ze je to rozházené těmi prášky ale když uz mam dnes třetí pozitivní test tak asi ne 🙂
V úterý běžím k doktorovi potvrdit si to jeste od nej ale asi se tedy uz opravdu muzu radovat ted .. Poradně mi to jeste nedošlo 🙂
To jistě...ale nebude mít z čeho...nic nebude ještě vidět...podle toho co píšete o testu...
Běžně se krev nebere, jen jako samoplatce
Dělá se utz, a to ještě nebude nic videt,at nejste zklamaná
Když máte test pozitivní,tehotna jste
Zatím mam jen bolesti jako kdyby měla přijít menstruace uz tak pet dni a citlivé bradavky
@lucijee95 moc děkuji za toto foto, já měla stejný test a stejný výsledek a bála jsem se, že je čárka nějak slabá. Jinak teď taky vyčkávám, aby u doktora z toho něco bylo a je to děs. 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lucijee95 bez pochyb 🙂