Ahoj,jsem tu nova a potrebovala bych poradit,nebo spis nejake zkusenosti jestli mate nez navstivim lekare.
Mam takovy problem posledni MS jsem mela 26.4... a ted se mela dostavit dalsi 30.6....jenze jeste pred timto terminem jem zacala spinit nejdriv takovy tmavy vytok s kousky a postupne svetlejsi a trvalo to asi 10 dni...dnes uz nespinim,ale MS se stale nedostavila....nemate nejake zkusenosti prosim? ☹ ☹
To jiste zajdu 🙂 jen jestli nekdo nema s tim zkusenosti,jake to ma priciny
@zsles Teď jde o to,jestli máš nějaké bolesti atd.
Mohl by to být zánět,ale také to nemusí být nic.
Podezřelé jsou i ty 2měsíce mezi menstruacemi.Mě se tohle stalo,když jsem byla hodně mladá a cykly jsem ještě neměla ustálené.Jeden měsíc jen špinění a další měsíc klasická menstruace
No bolesti prave zadne nemam,nic jieho me netrapi...omlouvam se,prepsala jsem se,misto 30.6 jsem chtela napsat 30.5.
Zkušenosti s tím mám... Jednou to bylo těhotenství (neprosperující) a podruhé nic, jen prostě divná menstruace. Ta další už pak proběhla normálně, jen mám tuším pocit, že přišla o něco dřív...
Ahoj, mám podobný problém ;) menstruaci mám dostat až kolem 10.6., ale už od 1.6. špinim. Moje menstruace je obvykle silná a bolestivá, tohle je slabé a nic mi není. Dítě zatím v plánu není (přítel nechce), ale s přítelem antikoncepci nepoužíváme, prostě se vystříká jinam.
Má s tim některá zkušenost? Přijde mi to dlouho 10 dní před menstruací špinit, no a i 4 dny za sebou.
PS: těh. test jsem zkoušela, negativní 🙂 ale to je tak jako tak moc brzy
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@zsles Určitě bych si zašla k lékaři,jistota je jistota 😉