Tlaky v podbřišku, občasné píchnutí

vladimira_b_l
6. pro 2017

Těchto příspěvků je asi spousta a je mi jasné, že „se čeká“ 🙂 jestli MS přijde nebo ne (stejně tak jako udělat si těhu test). Nicméně by mě zajímalo, zda jste některá pociťovala v podbříšku jakoby tlak, občasné píchnutí, prostě je to podobně „tomu “ před MS. Do té mám 13-14 dní....S tím, že v plodných dnech jsme víte co 🙂. Plus pocit únavy....ale oproti pms docela psychická pohoda 🙂

sarkoc
6. pro 2017

Ahoj, jsem na tom úplně stejně, ja mám teda do MS 8 dní a čekám...akorát, ze asi ne s nadějí, ale spíš strachem, dalsi dítě nechci 😕

U první dcerky jsem tehu poznala po čtyřech dnech od početí...momentálně mi tři dny po trochu úletu, kdy jsme to s manželem nezvládli nějak poresit, začaly opět návaly nevolnosti, občas mám teplotu, bolí mě prsa a do toho tlak a bolest v podbřišku, to jsem u dcerky neměla, takže pořád doufám, zeje to jen shoda okolnosti a rozjíždí se mi třeba zánět moc.cest...v hlavě mi ale zní, ze to by nebylo uz týden stejně a někdy jo někdy né....jinak je styků došlo 29. a ovulaci jsem podle nějakých kalkulaček měla 1.12., takže to riziko je asi dost velké 😢

sarkoc
6. pro 2017

s tím, ze únava teda taky des...normálně jsem spíš nespavec a hodně energický člověk a teď jsem jak vysata...přikládám to počasí.

vladimira_b_l
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
sarkoc
6. pro 2017

@vladimira_b_l jj, taky si říkám, ze třeba je to tentokrát jinak...nicméně MS mám už rok a půl pravidelnou jak hodinky a těch 8 dnů předem je fakt hodně...vždy tak dva dny předem je to mazec...no, prostě se uvidí ☺ Taky přeji, až to dopadne k vaší spokojenosti...v tomhle případě asi tedy spokojenosti obou, když se snažíte. U nas by byl nadšený manžel ☺

vladimira_b_l
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
meduzacek
6. pro 2017

Já mám spoždění už šestý den a jak píšeš, občas píchnutí a tlak jako před ms. V době ovu jsme též měli styk, ale dnešní test ukázal jen jednu čárku :( tak stále čekám a doufám, že se ještě // ukážou.....

sarkoc
6. pro 2017

@vladimira_b_l Ja jsem takhle šťastná, ze si můžu dcerku užívat naplno...je ji 2 roky a 2 měsíce, stále kojim, spí s námi...prostě nechci, aby nám mrňous narušil ten krásný vztah co máme...a i s manželem teda. Prostě zase všechno co jsme budovali jinak...plus k tomu drobnosti, ze se nechci vzdávat sportování opět atd, takových věcí proti bych vymyslela dvacet...a původně jsem i ja chtěla tři jako manžel...

vladimira_b_l
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
vladimira_b_l
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
janawaes
7. pro 2017

@vladimira_b_l Ano pocity jako bych to mela kazdou chvili dostat, obcasne pichnuti v podbrisku. Naladu jsem mela pohodicka, klidecek 🙂. Unavena jsem byla, lehla jsem si k televizi a najednou byl vecer 🙂. Drzim pesti at to tam je 😍

vladimira_b_l
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
sarkoc
8. pro 2017

@vladimira_b_l tak ja uz mám slaboulinkou čárku na testu 😕 vzpamatovavam se z toho, ze je to asi fakt pravda a tobě přeji, aby u Tebe ty příznaky znamenaly to samé ☺

vladimira_b_l
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
vladimira_b_l
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
vladimira_b_l
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru