Dobrý den dámy/slečny
jsem tu nova dnes po zaregistrování omlouvam se zda nekomu lezu do fóra ale uz sem zoufala.
Byla jsem nemocna antibiotika a vselijake prasky paraleny, ibalginy kapky na kasel a tkd. V tu dobu 5.11 vynechani ms. Test pozitivni.
Z krve 57 jednotek.
9.10. prisla ms cca 4 dny a do dnes 17.10. spineni .
Dnes na gynekologii po tydnu test z krve 267 jednotek a testy stale pozitivni .
Doktor mi rekl ze nechce malovat certa na zeď ale ze to nevypada dobre. Na ultrazvuku neni nic videt. Prosim vase nazory 😔
Snazime se uz 4 mesice a ted jen cekam a cekam prikladam TT.
Zitra mam volat na dalsi vysledky HCG.
A za tyden v úterý opet na kontrolu a zda nebude nic videt na ultrazvuku tak se domluvime pry co dale ze na zakrok skrz vycisteni 😔
Já si myslím,ze za týden už bude co vidět.fakt si myslím,ze je ještě brzo.podle dr by jste byla v jakém tydnu?
Muzu Vam rici ze sama nevim poradne mi k to.uto nic nerekl. Kazdou navstevou me hrozne vydesí 😔
@salominx na začátku platí všechno nebo nic...nikdy se nezjistí příčina, může být jakákoliv...kolik holek bere prášky, kouří, chlasta a dítě je ok...a druhá nezobne ani paralen a nic😞
Neupirala bych se k tomu a hlavně nic si nevyčítala...spíš hlídat zda to není mimoděložní...velmi nízký nárůst,spineni
Na toto tema mi rekl ze mimodozni t. Vyloucit nemuze. Ale za tyden kontrola ale uz se nechtene ale smiruji s tim ze to nedopadne dobre 😔
Napsala sem to spatne krev mi brali minuly tyden v pondeli a v utery 57 jednotek.
A ted po tydnu bylo tech 267.
Po 8 dnech no 😔
@salominx Bohužel také se mi zdá že hcg stouplo jen velmi málo, . Na utz nevím zda by bylo něco vidět, je brzy relativně, ale obávám se, že by to nemuselo být podařené těhotenství. Možná právě i kvůli nemoci, v této době zpočátku je těhotenství velmi citlivé. Ale pokud se nepovedlo, nevěšte hlavu, jednou se už povedlo, povede se příště až budete zdravá a vše bude OK!
není 11 měsíc, ale 10 😉
Ano omlouvam se mesic sem popletla. 😐
@salomin chápu že je Ti smutno, my se pokoušeli o miminko několik let a zklamaní jsem také těžko nesla. Také to nevidím dobře a pokud by se tělo samo vyčistilo, možná dobře, mohli byste se hned snažit dál. A mezi námi, pokud by mělo být miminko léky nebo nemocí postižené, alespoň za mě lepší potrat v počátku ... Alespoň pro mě ano. Tak hlavu vzhůru, příště to bude v pořádku 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A na kdy si vas zase pozval?Nechci ve vas vzbuzovat nějakou naději,která by klamala.nejsem doktor.ale já si říkám,jestli není ještě brzo na to něco vidět?