Testy pepino dělá falešňáky?

2op
10. pro 2024

Holky mám 3 dny do MS a bylo mi dnes celý den divně, tak jsem si udělala pepino test.. Mám 11 dpo a o miminko se opravdu nesnažíme, chráníme se kondomy. A na pepino testu byl duch nechápala jsem a tak jsem šla hned udělat druhý a tam to stejné...🙈 tak jsem ještě jela do obchodu pro další testy.. Nechtělo se mi věřit že bych mohla být tehu a další testy vyšly takto.. Kupovala jsem s schválně vícero značek a pro jistotu i ovulacni s tím, že kdybych byla tehu tak ovu by byl určitě úplně pozitivní.. Curala jsem do skleničky takže všechny jsou dělané ze stejné moči. Že ty pepino jsou jen falesni duchové?..🙈 zbytek testů je za mě sněbíly.. Co myslíte?

nanyh
10. pro 2024

@2op Dělá hodně🫣

lencaa11
10. pro 2024

@2op Pepino je 💩 dělá rysky ,👻 ostatní jsou negativní ( jinak na kondom taky neni 100% spolehnutí )

2op
autor
10. pro 2024

Děkujii za uklidnění holky 😊

monbonaa
10. pro 2024

Já jsem měla krásný čárky na pepinu a těhotná jsem nebyla 😃🤷‍♀️

2op
autor
10. pro 2024

@monbonaa doufám že je to i můj případ 😂😀

rosalindamelinda
12. pro 2024

Všechny jsou negativní, musíš se naučit rozlišovat rysky, obrysy a duchy. Je tam jen ryska v místě, kde se ukazuje čárka. Není tam žádná barva, duch=světlá barevná již viditelná čárka. Tady to musíme luštit a rozklikávat to nebudu, takže tam nic není na první pohled.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru