Testy. Jsou chybné? Stalo se Vám?

venisis
19. dub 2020

Zdravím, včera jsem si udělala mamatest 10, okamžitě se objevily 2 čárky, dnes ráno jsem dělala test dr. Max a snehobilo.. Nevím co si o tom mám myslet, zda je test chybný nebo koupit opět mamatest a testovat déle? Stalo se vám někomu?

jjasmina
19. dub 2020

@venisis Když jsem koupila mamatest a když byl pozitivní těhotná jsem byla, zkuste koupit digitální , ale já myslím, že těhu ste 🙂

venisis
autor
19. dub 2020

@jjasmina zkusím, děkuji.. Snažíme se už docela dlouho, tak mě dneska test znejistel 🤷‍♀️

veronika917
19. dub 2020

@venisis zkus koupit ten digitální, když je na tomhle tak výrazná čárka a nebo jinou značku se stejnou citlivosti. Už jsem v jiných fórech viděla, ze mama testy teď dělají i takovéhle falesnaky. Je to šílený, ale radši zkus jiný, hlavně když je se. Max snehobily

keksikova1
19. dub 2020

Jeden z nich je prostě vadný,otázka je který. Podle mě stačí obyčejný test, abys viděla pozitivní x negativní. Podle toho se pak zařídit.

kocila
19. dub 2020

@venisis testni jinou znackou...ale carky mas radne,tak snad ten bily byl jen vadny👍

venisis
autor
19. dub 2020

@kocila vážně doufám, takové čáry už mi přišly stoprocentní, docela jsem koukala, že ten další je snehobily😣

tasimia
19. dub 2020

@venisis hele já měla v 7tt negativní test. Viz foto. Takže testům už nevěřím 🙂. A to si myslím, že v 7tt by tam teda měly být uz pořádné "dálnice".. takže zkus jiný test 🙂.

venisis
autor
19. dub 2020

@tasimia tak to je taky síla tedy😳

stella2404
19. dub 2020

Mě se to stalo,bylo to ale hodně v začátku a čárka byla slabá,HCG v krvi bylo jen 27,druhý den byl test negativní a HCG jen 6,bylo to biochemické těhotenství,přišla MS s mírným zpožděním.Otehotnela jsem další měsíc .Ale tohle je divné,druhá čárka je už dost silná.Drzim palce ať vše dobře dopadne ♥️🍀.

venisis
autor
20. dub 2020

@stella2404 děkuji za podporu, zkusím sehnat ten mamatest znova, ať je To stejnou značkou a dám vědět 🙂

venisis
autor
25. dub 2020

Tak jen pro informaci, tehu to není, našli mi cystu, takže i takto hodně může reagovat test... Napsala mi duphaston, tak doufám, že se nám do léta zadari 🙏 držím pěsti všem ostatním snazilkam

loylii
25. dub 2020

@venisis tak to je husty! Takovou čárku udělá cysta..

kocila
26. dub 2020

@venisis tak at brzy cysta zmizi👍

venisis
autor
9. kvě 2020

@loylii No a pak se spolehněte na test🤷‍♀️ hlavně, když člověk chce //

venisis
autor
9. kvě 2020

@kocila dekuji🙏💋

cris10
4. srp 2020

@venisis jak to dopadlo??? Já ted testuji maxem i mamatestem zároveň, mama test hezky sílí a dr max moc ne..

jjasmina
4. srp 2020

@cris10 Mamatest má více barviva , je lepší 🙂

cris10
4. srp 2020

@jjasmina fakt? To je fakt šílený rozdíl.. uz v sobotu jsem měla pozitivní i digitální Clearblue,takže bych od dr Maxe čekala více..

jjasmina
4. srp 2020

@cris10 já ho tehdy přestala už kupovat, na Mamatest je spoleh, však mi tu spí už holčička 🙂 Přeji ať je vše v pořádku

cris10
4. srp 2020

@jjasmina děkuji ❤️ Dnes jdu na krev, tak se uvidi ✊🏻

jana_001
16. srp 2022

@tasimia Zpozdila ti menstruace? Protože toto se nevidí často. Já jsem sice tento měsíc dostala ms na čas jen byla kratší. Test negativní po menstruaci ale našla jsem tuto diskusi a tak jsem si nejsem jistá

tasimia
16. srp 2022

@jana_001 ja mam má nepravidelnou, bez vyvolání 2-3x do roka přijde sama. Takže jsem podle zpoždění to brát nemohla. Poslední v srpnu a otěhotněla jsem v listopadu.

elwe
16. srp 2022

@tasimia
@jana_001 ono když je HCG moc vysoké, tak ho testy nemusí zachytit, už to v té koncentraci nezvládnou rozlišit. Stává se to prý třeba u dvojčat, ale věřím že i v tom sedmém týdnu bylo dost vysoké.

jana_001
16. srp 2022

@tasimia Měla jsi i nějaké příznaky? Nebo se to zjistilo náhodně?

jana_001
16. srp 2022

@elwe Tak to jsem nevěděla, myslela jsem, že by to test nezachytil až například v 8-10 týdnu

tasimia
16. srp 2022

@jana_001 bolely mě prsa, a spinila jsem. Ale jelikož běžně spinim před ms, tak jsem tomu nepřikládala.. každopádně jsme měli šanci na přirozené otěhotnění mizivou, mam problémy co se týče endometriózy, pcos, nizke amh, anovulacni cykly. Tak jsem volala sve obvodní, že mě bolí prsa. A ci nejsem těhotná, ze si mám udělat test a pak mi napíše atb na ten zánět v prsou. Udělala jsem si test viz foto a negativní. Za dva týdny jsem začala zvracet, bolel me podbřišek furt jsem spinila, udelala jsem si další test a než by člověk rekl švec, dálnice jak hrom. Šla jsem na gynekologii a 9+3 🙂. Sedly jsme si na zadek z doktorkou..

jana_001
16. srp 2022

@tasimia děkuji za odpověď 🙂 předpokládám, že tvoje situace se takto odvíjela asi kvůli těm problémům. I když je to staré téma tak blahopřeji k děťátku

tasimia
16. srp 2022

@jana_001 děkuji. Po devíti letech a neúspěšných IVF, nás zázrak ♥️.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru