Zdravím, včera jsem si udělala mamatest 10, okamžitě se objevily 2 čárky, dnes ráno jsem dělala test dr. Max a snehobilo.. Nevím co si o tom mám myslet, zda je test chybný nebo koupit opět mamatest a testovat déle? Stalo se vám někomu?
@venisis zkus koupit ten digitální, když je na tomhle tak výrazná čárka a nebo jinou značku se stejnou citlivosti. Už jsem v jiných fórech viděla, ze mama testy teď dělají i takovéhle falesnaky. Je to šílený, ale radši zkus jiný, hlavně když je se. Max snehobily
Jeden z nich je prostě vadný,otázka je který. Podle mě stačí obyčejný test, abys viděla pozitivní x negativní. Podle toho se pak zařídit.
Mě se to stalo,bylo to ale hodně v začátku a čárka byla slabá,HCG v krvi bylo jen 27,druhý den byl test negativní a HCG jen 6,bylo to biochemické těhotenství,přišla MS s mírným zpožděním.Otehotnela jsem další měsíc .Ale tohle je divné,druhá čárka je už dost silná.Drzim palce ať vše dobře dopadne ♥️🍀.
@stella2404 děkuji za podporu, zkusím sehnat ten mamatest znova, ať je To stejnou značkou a dám vědět 🙂
Tak jen pro informaci, tehu to není, našli mi cystu, takže i takto hodně může reagovat test... Napsala mi duphaston, tak doufám, že se nám do léta zadari 🙏 držím pěsti všem ostatním snazilkam
@jana_001 bolely mě prsa, a spinila jsem. Ale jelikož běžně spinim před ms, tak jsem tomu nepřikládala.. každopádně jsme měli šanci na přirozené otěhotnění mizivou, mam problémy co se týče endometriózy, pcos, nizke amh, anovulacni cykly. Tak jsem volala sve obvodní, že mě bolí prsa. A ci nejsem těhotná, ze si mám udělat test a pak mi napíše atb na ten zánět v prsou. Udělala jsem si test viz foto a negativní. Za dva týdny jsem začala zvracet, bolel me podbřišek furt jsem spinila, udelala jsem si další test a než by člověk rekl švec, dálnice jak hrom. Šla jsem na gynekologii a 9+3 🙂. Sedly jsme si na zadek z doktorkou..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@venisis Když jsem koupila mamatest a když byl pozitivní těhotná jsem byla, zkuste koupit digitální , ale já myslím, že těhu ste 🙂