Testy Dr.Max. Máte zkušenost?

vnikan
9. led 2022

Zdravím, prosím o vaši nynější zkušenost s testy Dr.Max. Během let se jejich kvalita měnila několikrát. Jsem nyní 34.dc tj cca 4dny meškání os obvyklé MS. V tomto cyklu jsem 17. a 18.cd špinila, ale kdy byla ovulace nevím. Dnes jsem si udělala test a po celý limit byl bílý. Pak cca po 1,5hod jsem ho šla vyhodit a je na něm toto. Máte zkušenost s ryskami u tohoto testu po limitu? Děkuji

vnikan
autor
9. led 2022

Od úterý mě pobolívá břicho a ms nikde :/

vnikan
autor
9. led 2022
nat
9. led 2022

@vnikan ja mam s nimi 4 x tu nejlepší zkušenost,ale u téhle čárky nevim.....treba je to jen spatne nafocene,ale carka ma byt ruzova....

lidija1234
9. led 2022

@vnikan nevím ale pokud je už po limitu tak se to nepočítá ne ? Zkusila bych jiný test,za mě tam druhá čárka je ale pokud je objevila až hodinu a půl po testování nebrala bych na to zřetel a udělala si nový

vnikan
autor
9. led 2022

Děkuji, také jsem právě brala test jako jasně negativní, když do 10min nic neukázal. Ale až po takové době jsem objevila ve skutečnosti hezky viditelnou čárku (do růžova je, zkusím ještě lépe vyfotit). Zkusím ještě další test třeba zítra nebo pozítří..🥴

aselluska
9. led 2022

@vnikan tyto testy mi většinou dělaly rysky, co se objevily po 10 minutách, takže jsem to nebrala. Ale když tam opravdu čárka byla, objevila se hned. Sice hodně slaboučká, ale hned. Ovšem nešla takhle pěkně vyfotit, jako tvoje. Takže si vlastně neporadím 😅 ale budu držet palce, ať to dopadne 😊

vnikan
autor
9. led 2022

Poslední fotka, tak uvidíme. Vždy mi ukázaly testy těhotenství 10dpo, takže nejspíš jen výrazná ryska🙈

katherine177
10. led 2022

@vnikan na začátku se může objevit čárka i po limitu ,prostě je to pozitivní,zkuste obden další tt,čárka musí sílit

monika3456
10. led 2022

@vnikan za mě ryska.

verumon
10. led 2022

@vnikan ahoj, já myslím že je to ryska. Minulý měsíc jsem měla úplně to samé a dokonce asi na čtyřech testech. Těhotná jsem nebyla 🤷

vnikan
autor
10. led 2022

Tak dnes je test sněhobílý

maca917
10. led 2022

@vnikan Ahoj, mě dělali falešné duchy a po limitu se mi toto ukázalo vždy snad na všech testech a těhotenství to nebylo.

katherine177
10. led 2022

@maca917 to je pravda

vnikan
autor
11. led 2022

36.dc, ms stále nikde, už ani břicho nebolí😖to jsem z toho jelen 🥴

katherine177
11. led 2022

@vnikan udělejte Mamatest ráno

elesse
11. led 2022

Byly nejlepsi a kdyz ukazal ducha, tehotna jsem byla. Ale tohle vypada jako ryska

vnikan
autor
12. led 2022

37.dc a mamatest do limitu bílý. Jediná a to malá pravděpodobnost bych mohla být 10.dpo, ale nevím zda a kdy byla ovulace..

vnikan
autor
12. led 2022

Po zaschnutí je na testu nepatrný stín, ale to nejspíš ryska

zuzha31
12. led 2022

@vnikan po takové době, se mi taky párkrát stalo, že vyskočila ryska i silnější než duch, ale byl 100% negativní

vnikan
autor
14. led 2022

Včera Mamatest bílý, dnes na Mamatestu po limitu viditelný stín. A to už jsem 39.dc (Týden po vynechání ms). Břicho mě nebolí, MS nikde 😔

vnikan
autor
14. led 2022
vnikan
autor
14. led 2022
vnikan
autor
15. led 2022

Dnes 40.dc. (8.den vynechání MS).Včera a dnes mám lehoulince narůžovělý výtok a píchání v břiše. Včera jsem dělala Mamatest, který jsem sem vkládala. Otěhotnět jsem mohla maximálně (nepravděpodobně) 2.-3.1. MS příznaky žádné.. Poradíte prosím, kdy se obrátit na dr? Děkuji

novamamina
15. led 2022

@vnikan ještě vydrž. Pokud už je naruzovely výtok a měla by přijít MS, tak se do dvou dnů rozjede. Udělej zítra dalsi test

verumon
4. únor 2022

@vnikan ahoj, jak jsi nakonec dopadla?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru