Ahoj holky, je tu někdo kdo testuje pár dní před ms a čeká jestli ta “teta z červený lhoty” dorazí? 🙂) Budu ráda, když se zapojíte do diskuze a budeme moci sdílet svoje zkušenosti a pocity.
Přiznám se, že já jsem to nevydržela a testuji od 9dpo (test na první fotce vpravo) začala jsem s mamatestem, na který je mnoho pozitivních recenzí. Na prvním testu byla čárka sotva vidět. Na testu 10 dpo už byl slabý duch (první fotka test vlevo) a dneska 11dpo jsem použila test Livsane a mám tam taky malého ducha. Tak jsem teda napnutá jako kšandy jak tohle dopadne 🙂 Jak jste na tom vy?
@vivule Určitě GS mamatest.... Když jsem testovala Dr.Maxem, tak jsem chytala depky, jelikož nesílil... Toto je ze stejné moče... Přeji ti,ať sílí 🙂
@martulka88 Tak to už je krásný výsledek 🙂 Můžu zeptat od jakého dne jsi začala testovat?
@vivule 9dnů od ovulace a už když jsem odnesla namočený tt k paetnerovi, tak on viděl hned dušíka (já se šla hned umýt, takže jsem o tom nevěděla 🙂
@martulka88 děkuju. Marti po přečtení tvého příběhu ti musím napsat, že jsi velmi silná žena a přeju ti mnoho síly a zdraví 🙏🏻
@vivule blahopřeji ;).já taky čekám jestli to vyjde ale já mám ještě čas pár hodin na plodné dny ,;)
Já jsem dnes 6DPO, tak budu testovat nejdřív za 5 dní 🍀 Tak jsem napnuta, zda se zadařilo nebo ne.
@vivule Musím, co mi jiného zbývá.. A děkuji. Jinak hodně štěstí ✊
@kristousenecek Dokud nebudu mít papír od lékaře, že jsem těhotná, tak tomu nevěřím 😀 Tak hurá na to a ať se dílo podaří! Držím palce 😉
@martulka88 I tobě držím palečky a přeji hodně zdravíčka 🙂
@lalolita já si udělala test den po vynechání MS
@vivule jasný, chápu.
@kristyneckaa27 😉
Nicméně my se začali snažit minulý pátek,MS měla dojít ve středu, zatím stále nic ani tentokrát příznaky.
Takže já musím ještě vydržet.
Můj chlap si z toho dělá srandu,že je teda fakt hřebec,pokud to vyšlo napoprvé 😆😆😆
@lalolita jo taak. No já si myslím že tato MS by ještě dojít mohla a ta další uz ne. Věřím že se zadařilo. 🙂 No ja doma hřebce mám😁
. První byla po měsíci ale neplanovane, a druhé teď bylo na první "pich" 😁
@kristyneckaa27 no já jsem zvědavá,zatím ani náznak,že by ms dorazila 🙂 chlap už si klepal po raminkach,jakej je hřebec,že to vyšlo 😀😀😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
zůstaň u stejných testů, třeba ten mamatest je super. Já jsem minulý měsíc měla slabého ducha 9dpo taky 🙂