Testovat?

monyscerna
10. pro 2022

Mám 5 dnů do MS.. Asi je ještě brzy na test ze? Nebo je někdo komu že ukázal už takto brzo aspoň duch? 🤗😊

lencaa11
10. pro 2022

@monyscerna je to 50/50 ukázat něco může ale před Ms je to jak ruleta počkala bych 2 dny před Ms cca radši

monyscerna
autor
10. pro 2022

@lencaa11 dobře 🙂 já jen že mě je nějak dneska divně, břicho mám jak balón 😀 si pamatuji že u prvního jsem to taky tak měla 😀

lencaa11
10. pro 2022

@monyscerna tak asi za to nic nedáte jen tyto příznaky můžou bejt i před Ms tělo je někdy záhada sama 😉 ...

monika3456
10. pro 2022

@monyscerna 5 dni do ms jsem už testy valila 🍀😉

gdpr
10. pro 2022

Ja vždy robím prvý a jediný test v deň meškajúcej MS a vždy pravdivo ukázal. Takže ja by som počkala podľa mňa nemá zmysel kupovať XY testov keď aj tak najsilnejšia čiarka zvykne byť odo dňa MS maximálne 1-2dni pred a keď urobíš skôr aj tak budeš musieť ešte neskôr overiť.

kikhulka
11. pro 2022

Ahoj já testovala 5 dnu před ms A měla jsem krásného ducha.
Teď jsem ve 13tt.
Držím palce 🍀

pepickovapavlinka
11. pro 2022

Příznakama bych se neřídila.Těchnjsem vždy měla milion a těhotenství to nebylo.Až když jsem opravdu otěhotněla tak jsem příznaky neměla žádné jediné co tak se mi zvětšili prsa a boleli.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru