Testování před meškáním první menstruace

gry
7. led 2017

Holky, kdo z vas testoval jeste pred meskanim prvni MS. Kolikaty den a jak vypadal vas test?

cizllik
7. led 2017

Já jsem testovala asi 2 dny před digitálním testem, dokonce mi to ukázalo 1-2 týdny, pak i obyč ale bohužel jsem týden po spozdeni začala krvácet a samovolně potratila 😢 kdybych netestovala, myslela bych si že jsem měla spozdeni a normálně MS. Takže příště testuju až dyl

kajka750
16. led 2017

Ja 23dc normalne mam 28 dc a čarka byla asi polovični sily (barevnost) nez kontrolni. Stejna byla az nejaky 33dc. Ale ovulace u me byla pravdepodobne 11-12dc podle bt.

astyna
16. led 2017

vždy je lepší počkat až po termínu ms. Protože asi 80% ranných těhotenství odchází s krví. Abys pak nebyla jen zbytečně natěšená.

gry
autor
16. led 2017

Holky, prave jedu od Mudr. Potvrzene delozni tehu, 4+4, kontrola za 14dni ( to uz by melo byt videt srdicko a tlouct). ☺

kajka750
16. led 2017

@gry gratulace

eloana
16. led 2017

testovala jsem 7 dni pred MS uz tam byla slaba carka -2 dny pred MS mi digitalni ukazal 2-3 tyden... zacala jsem krvacet den pred MS -nic mene test silil.... za mesic tomu testu budou 4 roky🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru