Dobre rano.. muzu poprosit o nazor? Zda se mi to nebo..!? 👻 jsem dneska 13DPO testovala jsem pred 2 dny a bilo a dnes rano tohle.. mozna uz mam vidiny.. nebo predcasnpu radost ale “tohle” jsem nikdy jeste nevidela
dekuju za nazor!!🙏🏻❤️
Vidím, zkus za dva dny...🍀
Také ho vidím😉
Tiež vidím ducha 🙂 Hlavne nech síli 🍀
Vidím 🍀
Je tam!
Vsem moc dekuju!!!! 🙏🏻🙏🏻🤩 ja jen doufam ze to nebyl nejaky “plany poplach” za par dni zkusim testovat znovu..😍☘️ Ale jsem rada ze jsem si tu druhou carku nevsugerovala!!😊 Dekuji
Také ho vidím 👻🍀
Taký lepší duch ;) skús o dva dni ,držím palce nech silnie 🍀🍀🍀🍀😊
@luciesz89 já myslím že tam je....😉
Díky za odpovědi a tipy 😊před 7mi lety jsem měla stejného ducha a ten mi teď běhá po bytě 🤣tak ze by se historie opakovala🤷🏽♀️😉ale po 2mes po vysazení HA jsme tak brzo ani nedoufali😊uvidime
@gaaaby no já sem byla původně objednává na prev. Vyšetření v rámci toho ze sem v srpnu přestala brát HA tak ať vím zda sem v pořádku,takže to zůstává. Případně mu samozřejmě sdělim aktuality a stopro mi krev vezme...Ale nakonec sem neodolala a test si udělala a ten neukazoval nic.ale měla jsem to tak i s dcerou tak nevím jak ty testy ukazuji🤣
... je mi jasny, ze neni asi uplne vyhrano ale tohle uz by mohlo byt konecne potvrzene, ze?😂🤦🏼♀️ At ma moje dusicka “klid”..
🙏🏻🙏🏻❤️❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@gaaaby Je tam 👻 zkus zase třeba za dva dny 😉