Test Wish. Mohu být těhu?

kiwiseverni
2. lis 2020

Ahoj chci se zeptat měla jsem doma testy z Wish a bohužel mám 6 dní spozdeni od ledna neberu prášky ale chráníme se kondomem. V pátek jsem si delala test a ráno a nebyl tam žádný duch ale po uschnutí se tam jako by ukázala druhá čárka a v neděli to samé nic se nemění mohu být těhu. Ciklus mám cca 28-30 a cca od 28. 14dni z5 byl sex ochranu používáme děkuji za odpověď

mzacikova
2. lis 2020

🤦‍♀️ po limitu se na test nedívá. To se ukazují rysky

lachtanice86
2. lis 2020

@kiwiseverni tys ho pořádně máčela co? Po limitu se na test nedivej. Tečka

kmarie81
2. lis 2020

@kiwiseverni jestli si si dělala test 6 den po vynechani v pátek a pak v neděli pokazdy z ranní moči a nebyl tam žádný posun, co se sytosti testovací čarky týče, tak to na tehu úplně nevidim. Zajdi si na gyndu, za mě zřejmě nějaká hormonální nerovnovaha. Ale určitě se teď hlidej kdybys měla nějaké bolesti hlavne v místě, kde jsou vaječníky tak radši jet na gyndu nebo pohotovost hned - řekni že test byl slabé pozitivní ať ti udělají ultrazvuk a vyloučí se mimoděložní - ale za mě tohle by bylo hodně velká náhoda, ale vyloučit se to asi nedá - duch nebo Ryška nebo vadný test na fotce vidím...

kiwiseverni
autor
2. lis 2020

@kmarie81 děkuju ano byl pokaždé z ranní moči .. byl dělaný Ob den ... Na gyndu si určitě zajdu ale vždy se objevila az po chvilce až to vždy trochu zaschlo ale jak jsem hned dala otestovat tak se tam nic neobjevilo ...

nina004
2. lis 2020

@kiwiseverni Tento test mi vždy vyhadzoval falošné čiarky. A koľko krát aj v limite 🤷

kiwiseverni
autor
2. lis 2020

@lachtanice86 ne omylem jsem ho natrla když jsem se koukala jestli je tam slabá čárka nebo ne

kmarie81
2. lis 2020

@kiwiseverni hele určitě to bude v pohodě, nechtěla sem a už vubec nechci privolavat něco spatnyho.

tasimia
2. lis 2020

Ja tam nevidím ani druhou čárku/ducha/rysku nic. Bohužel.

kiwiseverni
autor
3. lis 2020

@kmarie81 ne v pohodě jen mě to vykolejilo koupím si ještě jinej teď počkám si pátku 🙂 a pak jdu na gyndu

kmarie81
3. lis 2020

@kiwiseverni vykolejit sem tě právě nechtěla, ale zase na druhou stranu, zdraví máme jenom jedno, tak proto jsem poukázala i na tuhle velmi nepravděpodobnou možnost - při mimoděložním to hcg stoupá - nestoupá jak se mu chce. A neříkám, že to nepočká do pátku k tvý doktorce, která ti určitě vezme krev na hcg a udělá ten ultrazvuk. Jen prostě kdyby přišli bolesti, tak bych je neházela za hlavu, ale nechala to prověřit třeba i na pohotovosti a navedla bych je i tímto směrem - že sis dělala tehu test a výsledek byl trochu nejistý...

kiwiseverni
autor
3. lis 2020

@kmarie81 tak určitě ano ale kdybych byla těhotná což je 14 dní tak už by musela být dálnice .. a zatím prostě nic nepocitiju že by bylo něco špatně či jinak ... Teď by se mi trhu nehodilo zdivodu že mě čeká operace žlučníku a vím že si přítel dává bacha

kmarie81
3. lis 2020

@kiwiseverni no já sem hned napoprvé psala, že i kdyby to tehu bylo, tak s největší pravděpodobností by bylo stejně neprosperujici - spíš to bude nějaká hormo nerovnováha 🤷‍♀️

kiwiseverni
autor
3. lis 2020

@kmarie81 děkuju moc za rady ..

kiwiseverni
autor
4. lis 2020

@kmarie81 dnes dělaný takže to byly jen asi duchové 🙂 takže mám asi splašené hornony nebo prostě to byl stres

kmarie81
4. lis 2020

@kiwiseverni tak to vypada dobre, určitě se to srovna

kiwiseverni
autor
4. lis 2020

@kmarie81 no jdu ete na gyndu protože 🙂 mám za měsíc operaci takže je to složité 😉🙏

kmarie81
4. lis 2020

@kiwiseverni ať ti ta operace dopadne dobre

kiwiseverni
autor
6. lis 2020

@kmarie81 děkuju

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru