Ahoj, posílám svůj test v den očekávané MS, 11.DPO, první fotka po 2 minutách a druhá po zaschnutí. Co myslíte, vypadá to nadějně? Je čárka hezká na 11.DPO?
Já myslím že Super 🥰
@lencaa11 to je jeden a ten samy test, byl v moci 10 vterin a je to focene uz po 2 minutach, kdy to jeste nestihlo dojet🙂 pak znova foceny, kdyz zaschl
Tak tím pádem čárka je pěkná testovala bych dal ☘️☘️
Díky🙂
Vypada to moc hezky,potichu gratuluji 🍀
Holky dnes jsem 14.DPO, bohuzel nemam moznost testovat stejnym testem (In:time), musela jsem dnes testovat znackou dr.Max. Myslite, ze je to na dobre ceste? Je to jina znacka, tak se to tezko porovnava. Udelala jsem si i digi ClearBlue a ukazal 1-2 tydny. Nemel by uz ukazat vic? Dnes je to 14. den po ovulaci.
(Fotky jsou jeden test ve stejnou chvili - 4 min od namoceni, jen foceny v ruznem svetle)
Tenhle test je jednoznačně pozitivní, gratuluju 🙂
@jaja01k dekuji🙂 a myslite, ze ten z dnesku je dost silny? A ze je v poradku, ze digi ukazuje 1-2, kdyz dnes jsem 14.DPO?
Nn dr max ma malo barviva. Je v poradku i CB
@hanaalb děkuji za uklidnění🙂 před spaním mi to nedalo a udělala jsem další a zdá se silnější, tak snad🍀
Za me uplne krasny
Nadhera moc gratuluji ☺️🤗
Děkuju, holky. Snad to bude pokračovat dobře🙂
Sílí krásně, to už je jasné, že se zadařilo, gratuluju 🙂
@jaja01k tak snad první kontrola pak potvrdil dobré zprávy♥️ děkuji!
Gratuluji!
Gratuluju 🙂
Než kontrolní jsem chtěla napsat🙈
Tak to je nadhera,je to jasne,moc gratuluji 😉☺️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ta první je je krásná čárka ten druhý je hodne namočený vyzkoušela bych nový