Test. Vidíte tam douška?

14. črc 2020

Zdravim vás prosím udělala jsem test bolí mě podbrisek ale nějak divně mám 5 dní před ms vím netestovat ale kdo taky netestuje že?dekuji neukamenujte mne

dominika07
14. črc 2020

Nevidím nic

tasimia
14. črc 2020

Nevidím nic.. bohužel.

mona91
14. črc 2020

Tohle bych brala jako negativní. Jako když hodně hledám tak nějaký stín možná ale je to dost rozpite🤷‍♀️

renat23
14. črc 2020

Ja na te druhé fotce neco vidím, je fakt dost brzo. Ale moc přeji aby ms nedorazila a čárečka silila 🍀🍀🍀

jade85
14. črc 2020

Taky na druhé fotce trochu vidím. Zkus ten test rozebrat a vyfotit bez toho okýnka 🙂 Jinak počkat aspoň do dne očekávané ms a bude víc jasno 🙂

leniczka23
15. črc 2020

Já vidím. Nezbývá než čekat jestli bude sílit.

hanulinka77
15. črc 2020

Hodně slabého vidím,tak přeji ať je už jen silnější a vyjde Vám to 😊

balogis
15. črc 2020

Při troše fantazie možná něco vidím,co to je za test?

autor
15. črc 2020

@hanulinka77 děkuji moc ale teď jsem dělala cesky přímo a nic.

autor
15. črc 2020

Ne primo ale pepino

autor
15. črc 2020

@balogis děkuji ale teď test negativní je to tenhle že zahraničí

amazonkajanik
15. črc 2020

Pepino je na prd,lepší je ten gs mama. Ale ještě bych to zkusila v den očekávané ms

martinadetv
15. črc 2020

Na druhe fotce je duch videt, ale zavery bych nedelala. Preji mnoho stesti☺️

brausa
15. črc 2020

Ty digitalni testy za cca 200,- to zachyti pry uz nekolik dni pred ms. Ja ho pouzila a byla to nejlepsi investice. Byla jsem teda silena, nevydrzela cekat a zbytecne brzo a casto vyplacala pokazde dost testu, takze jsem ti drahym digitalem vlastne usetrila :D
Ale jenom tak ze zvedavosti jsem po pozitivnim digitalu jeste zkusila nekolikrat ty klasicke papirkove a jednoznacne pozitivni mi vysel az tak tyden po vynechani ms. Takze ja doporucuju ten digital, usetri to spoustu nervu 🙂

lenickamimi44
16. črc 2020

@brausa myslíte jako že ten digitální tt opravdu ukáže dřív než ty papirkove testy? No já jsem taky teda dneska 8dpo, ovulka proběhla 9.7a samozřejmě to bych nebyla já (lovec duchů) abych nezkusila, no a tedy slabého tam vidím, co vy?

mona91
16. črc 2020

@lenickamimi44 já teda digitální měla negativní a obyc papírový s duchem a mám z toho syna 😂 tady zatím nic moc nevidím ale je hodně brzo

lenickamimi44
16. črc 2020

@mona91 ano, vím že je to ještě brzo byla jsem jen zvědavá, protože ovu test už od včerejška bliká smajlík 😆, proto mi to nedalo

renat23
16. črc 2020

@lenickamimi44 ja mela uvu test pozitivní den před ms, udělala jsem si ho protoze jsem jiný nemala a pak už na me vyskočila krasna čárka i na tehu testu. Takze drzim palečky

amazonkajanik
16. črc 2020

@lenickamimi44 tak že by konečně už 😉 držím palce 👍

lenickamimi44
16. črc 2020

@amazonkajanik jee děkuji 🍀, no nevím zkusila jsem to ze zvědavosti 😔

lenickamimi44
16. črc 2020

@renat23 noo že, myslím že je to divné že digitální test už tři dny bliká, když ovu byla 9.7🙏

mona91
16. črc 2020

@lenickamimi44 já jsem v den MS (která nepřišla) zkusila ovu test a byl pozitivní a byla to fakt ovulace, za dva týdny tehotensky a byl duch a čárka až nějaký 16dpo tak jsem ze zvědavosti zkusila ovu test a tam dálnice jak blázen. Takže držím palce 😉

amazonkajanik
16. črc 2020

@lenickamimi44 hele,tak trtkejte,ať je jistota😉😁

nikdenikdo11
16. črc 2020

Ahoj holky, chci se zeptat jestli neco vidite, delala jsem si slunickovy test 6 dni pred ms s citlivosti 10, ano vim, ze je to brzo. Dnes jsem delala v den MS ten stejny, viz. fotky

tasimia
16. črc 2020

@nikdenikdo11 ano vidím.

nikdenikdo11
16. črc 2020

@tasimia myslis, ze jsou tyto testy spolehlive? Dekuji 🙂

tasimia
16. črc 2020

@nikdenikdo11 no já mám na mama testy svůj názor, ale podle toho co jsem četla, tak jsou.

nikdenikdo11
17. črc 2020

@tasimia uz mam na nej taky svuj nazor, vzbudila jsem se s bolesti bricha, samozrejme jsem to dostala...

corry21
17. črc 2020

@nikdenikdo11 testy ale nejsou falesne pozitivní, reagují jen na hcg a na nic jiného, ten tvůj slabou čárku měl, spíš bych řekla že šlo o biochemické těhotenství.

nikdenikdo11
17. črc 2020

@corry21 i to je mozne 😣

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru