Dobrý den, jsem tu nová a chtěla bych se zeptat, jestli vidíte ducha? Poslední ms jsem měla 29.7. U doktora jsem byla 10.8. a folikul jsem měla 20.7 ... říkal, že mám počkat a udělat test a pak počkat do ms. Měla jsem zanet močového měchýře.Obcas mě boli v podbřišku a mám citlivé bradavky na dotek. Prsni dvorce se zvetsili a bradavky pořád bolí a pořád mě stojí :D Děkuji za odpovědi 🙂
@cikitka001 Na testu nic nevidím. Ale může být ještě brzo, zkus další test za dva dny.
Nevidím.
Nevidím,kdy že tedy byla ovulka?
Nic
@sylvka myslíte ovulaci? 🙂
@katule1990 právě, že jsem byla na gynde minulý týden ve čtvrtek, jestli už mam vyléčení zanet močového měchýře a řekl mi, že na ultrazvuku nic nevidí a ze si ještě ten den mám udělat test a když bude negativní tak, že těhotná nejsem. Prohlédl mě prsa, ale vůbec nic mě k nim neřekl. Nereagoval ani na bolest bradavek.
@cikitka001 Na gyndu se chodí se zánětem močkáku 😀? Já jsem vždycky byla u obvoďáka. Nějak se v tom nevyznám, psala jsi, že jsi byla na gyndě 10. 8., teď píšeš, žes tam byla minulý čtvrtek. A co je folikul 20.7.? Jestli jsi měla poslední menses 29. 7., tak by určitě minulý čtvrtek ještě nešlo říct, jestli jsi otěhotněla nebo neotěhotněla.
@katule1990 já šla na gyndu protože jsem chodila často na wc a bolelo mě v podbřišku a tam mě právě doktor řekl, že mám zánět močáku na to me napsal antibiotika . Folikul jsem napsala špatně 20,7 mm to bylo toho 10.8. Na kontrolu jsem měla jít v ten čtvrtek, právě doktor mě objednal,aby věděl zda zanet močáku ustupuje.
@cikitka001 To ale nedává smysl, jestli jsi měla 10. 8. folikul 20,7 mm, tak ovulace proběhla až po 10. 8., takže je blbost, aby ti doktor říkal 19. 8., že tam nic nevidí a že si máš udělat test a když by byl negativní, tak těhotná nejsi. Ani kdybys těhotná byla, tak se ti to takhle brzo nemůže na testu ukázat. A co by tam jako měl doktor týden po ovulaci vidět? Těhotenství 100% ne, to ale musel vědět, když dělal 10. ultrazvuk. Test bude vypovídající až tak koncem tohoto týdne. Můžeš zkusit třeba za dva dny, možná tam něco bude. Ale určitě jsi taky nemohla mít týden po ovulaci těhotenské příznaky, ty přijdou až po pozitivním testu, ne dřív.
@katule1990 ono je to těžší, protože chodím na gyndu kde jsou 2 doktoři a 2 doktorky a ty se střídají. Jenže podle jejich pracovní doby tam skoro nikdy není doktor/ka, kteří by tam měli být. Zadala jsem, že bych chtěla chodit jen k jedné paní doktorce,ale bohužel. Já netvrdím, že jsem měla nebo mám těhotenské příznaky ... ale když už jsem tam byla tak jsem se raději zeptala, protože mě bradavky nikdy neboleli a neměla jsem snima žádné obtíže.Děkuji za odpovědi a rady 🙂 . Zkusím test o něco později a popř. počkám na MS
@cikitka001 Tak ten doktor ve čtvrtek nejspíš nevěděl, že ovulace musela být až po 10. 8., jinak by to neříkal, to by bylo opravdu moc brzo. Určitě zkus test později, ideálně až když vynechá MS 🙂.
@katule1990 dobre, děkuji 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Na této fotce nevidim nic, zkus dat kvalitnejsi..