Kámoška vidí ducha na testu ale ja ho tam nevidim.. Poradíte mi zda ho vidite.. A kdyz sme sloupli trosku a opatrne test tak tam byla slaba z druhé strany.
Myslim, ze naznak vidim
@luci_nka17 ja nic nevidim,zkusily bych zopakovat ve stredu stejnym testem
@luci_nka17 take nic. Slupovani neni spravne, to je obarvena moc. Ma vyjit prouzek ve predu. Vim ze po carce touzis, sama sebe klames.
@linee jak pise linee zkus ve stredu, stejny typ testu.
Kolik dni mas zpozdeni? Pokud zadny tak je nesmysl testovat.
@martulllka mne teda slabsi nepripada.Netestuj a pockej na termin k dr. Testovala jsi ve stejnou dobu jako u prvniho?Muze to ovlivnit i kolik jsi toho vypila a pod.Pozitivni je,to je hlavni,intenzitu opravdu neres.Drzim palce!
Linee - uz stejne nemam testy 😁 vcera to bylo po obede a dnes asi kolem 10 hod. Ještě tomu nemuzu uverit 😊, ale je to tak.
@luci_nka17 bohuzel taky nic nevidim
@martulllka slabsi jsou v zacinajicim tehu 😉
@dencadenda tak to by mě zajímalo v kterém jsem myslím si tak 5týden :D
😉 kdy jsi mela posledni Ms?
@dencadenda 31.3 ale dostala jsem ms 26 den a docela mi přišla zvláštní , možná jen pocit , navíc jsme se snažili dlouho má mudr mi předepsala Dostinex 1 týdně . a najednou to přišlo :D
@martulllka to by mohlo byt cca 5tyden...doktor potvrdi vice 😉 pak to hrozne leti...
@martulllka ja to mela na zacatku takhle 😉
@luci_nka17 bohužel taky nic nevidím 😞
Ano vidim krasne
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Fotka zde