Mohu brát jako pozitivní? Díky moc ☺️
@lucylu823 já tam vidím ducha, ale lepší jsou normální papírové😊 zkus koupit jiný (papírkový) a budeš mít hned jasno🙂 kolik jsi dpo?
@lucylu823 Já vidím ducha
@anonymni123kj123 to kdybych vedela 🙈 neco mezi 12-14..a jiny test tu nemaji 🙄
@lucylu823 aha to je Škoda:( tak nezbývá nic jiného než počkat a za dni udělat další 🍀 držím palce
@anonymni123kj123 mate pravdu ❤️ Ve finale nezbyva nez cekat 😁 moc dekuji!
@lucylu823 také vidím ale test bych mě nenapadlo rozebrat teda 😀 každopádně já si objednavala mamatesty přes internet 😀😊 a něco tam vidím ale s těmito testy nemám zkušenost
@lucylu823 já vždy rozebrala měla jsem takové duchy taky a na výsledku to nikdy vliv nemělo vždy jsem těhotná byla.....😉
@carolineg1 díky za odpověď ☺️❤️
@anonymni123kj123 tak jsem se poucila 😅 a spodni je dnesni, v porovnani s hornim vcerejsim (pred rozebranim 😁) mne prijde, ze sili?! 🙏
@lucylu823 taky mi přijde silnější.🙂
@pampeliska1313
@janina92 Holky díky ❤️ Myslíte, že už ukáže clearblue digital? Přeci jen má vyšší citlivost a člověk tak nějak hned ví, na čem je 😁
@lucylu823 to je krásný rozdíl❤️ Myslím ze digitál by to mohl ukázat. Já ho zkoušela taky když jsem měla podobnou čárku. Dělala jsem ho 6.11. sama vidíš jakého jsem měla ducha 😀 zkus ho (snad nevadí že tykám😊) byla jsem 10 dpo a digital už ukázal😊
@anonymni123kj123 teeda! ❤️ Moc gratuluji ☺️ A diky za nadeji 😁 uz mame dva raubire a dalsi jsme neplanovali, ale kdyz uz se clovek s tou myslenkou ztotozni 🥰 tak asi zitra vyzkousim ten clearblue a dam vedet
@lucylu823 to chápu, tohle je naše první miminko tak to pro mě bylo všechno nové. Také jsem byla ráda za každou radu a podporu😊 určitě se ozvi🍀 držím palce
@lucylu823 mne se třeba clearblue ukázal hned, ale na papírovým jsem lovila duchy.🙂
@pampeliska1313
@janina92
@anonymni123kj123
Holky moc díky za podporu! ❤️ Clearblue dnes vyšel pozitivní…😍 Tak snad už to tak je! A do toho jsem celou noc rodila naší fenku 🥰
(Incinta = těhotná)
@lucylu823 také jsem měla takhle slabý a sílil 👍
@lucylu823 no paráda, gratulace! <3
@lucylu823 gratuluji ❤️❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lucylu823 Ja tam tedy nic nevidím 😕