Test v den vynechání menstruace. Poradíte, prosím?

kloky1
4. bře 2023

Strašně si přejeme miminko, cyklus nemám pravidelný. Nyní jsem ho neměla 5mesíců. Poté vyvoláno hormony - nějaké injekce.
Menstruaci jsem dostala po 6dnech, nyní mám 2dny zpoždění. Dělala jsem si test ani náznak ducha. Je ještě nějaká šance, proto se nespustila menstruace ? Nebo zase se to na něčem zaseklo ☹️
Beru kyselinu listovou a kapky Gynex . Máte nějaké rady ?

gbp
5. bře 2023

@kloky1 asi bych si nedelala plane nadeje a nejdriv se soustredila na srovnani cyklu. kde neni ovulace, nemuze byt logicky ani poceti.
par diskuzi nize se resi cyklus po vysazeni HA. zkusila bych jit touto cestou nebo zjistit duvod s lekarem.

annah1111
5. bře 2023

@kloky1 ahoj, s cyklem mam problemy cely zivot. Momentalne mi na nej zabírá Verra komplex a Femigard 🙏 hodne se mi zkrátil a vypada to, ze se mi vratila ovulace. Hodně štěstí 😊

kloky1
autor
5. bře 2023

@gbp jenže důvod neví ani doktor. Už mě říkal že mě posle do caru na konzultaci

kloky1
autor
5. bře 2023

@gbp já to nemám po vysazení antikoncepce takhle mě to blbne furt

lencaa11
5. bře 2023

@kloky1 nejdřív bych srovnala cyklus nějaký čaj ,vytaminy ,atd...a taky asi bych si nechala udělat krev ,testy na štítnou žlázu atd ..

kloky1
autor
5. bře 2023

@lencaa11 to už všechno mám za sebou hormonální profil mám v normě a test na štítnou žlázu v pohodě

gbp
5. bře 2023

@kloky1 to nevadi, ze to neni po HA, to co se v te diskuzi doporucuje, je obecne platne pro srovnani cyklu. pokud doktor vykoucil vsechny obvykle problemy jako stitna zlaza, hormonalni nerovnovaha, endometrioza, pcos...tak tim spis bych asi zkusila nejakou alternativu, nez se vydala do caru. ale to je na nastaveni kazdeho, nekdo radsi bojuje alternativne nekdo radsi s lekari. kdyz tvuj doktor nevi, jdi do toho caru, pokud nechces nic zkouset sama.

annah1111
5. bře 2023

@kloky1 to mi prijde divny, ze doktor nevi… asi bych zkusila zmenit lekare…

pepickovapavlinka
6. bře 2023

Jak doktor neví?Od toho ke to ale doktor aby zjistil příčinu.Hlavně pokud to tak máš celou dobu.Normální to rozhodně není a nějakou příčinu to určitě bude mít.Nemaš PCOS?

kloky1
autor
6. bře 2023

@pepickovapavlinka nevím o tom nikdy mě nikdo o žádné cystě na vaječníku neříkal. Ale dneska jsem mu volala, že jsem to teda nedostala co mám a nemám dělat. Objednal si mě na ultrazvuk a prý mi předepíše ultrogestan. Myslela jsem si, že je to jen na udržení těhotenství , ale dočetla jsem se , že se to dává ají když není menstruace. Tak uvidíme co mě čeká ve středu, ale můžu říct že mě dobře není. Od rána mi je lehce na zvracení. Takže nevím co se semnou děje. A nevím jak to mám popsat ale v podbřišku cítím , teď to řeknu fakt divně, že mám něco navíc. Není to ani bolest ani nějaké tlaky . Fakt je to zvláštní. Ale test jsem si dělala v sobotu a je negativní .

annah1111
6. bře 2023

@kloky1 tak dej vedet☺️ Jen teda Utrogestan urcite nasazuj po potvrzené ovulaci,je to progesteron 👍 ja beru 3.den zvýšené teploty BT

kloky1
autor
7. bře 2023

@annah1111 no jo jenže když nemám menstruaci nebudu mít ovulaci ne?

annah1111
7. bře 2023

@kloky1 nemusi to tak byt ☺️ Zkus si měřit BT nebo se porad na gynde

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru