Ahoj,
co si myslíte o tomto testu v den očekávané MS, neprováděn z ranní moči? Má smysl testovat v následujících dnech dále?
Já vidím. Takže bych řekla ze ano. Jen st sílí
Vidim, gratuluji!
@juliemichal ty uz taky?😊
@leymea snad ano hah 😀 😀
@juliemichal tak at sili 😉
@leymea děkuji moc ♥ jsem 11 dnů po IUI,tak snad to vyšlo 🙂
Děkuji všem za názor, uvidíme, jak se to bude vyvíjet 🙂 Vám těhotným přeji, ať jde vše krásně dle Vašich představ a fazolky jsou zdravé
Tohle už je slaboucka čárka 😊🍀
@rulexnone no krása gratuluji ♥ ♥ já dneska takto 😀 13 dnů od ovitrelle,12 dnů od IUI a 11DPO ♥ ve skutečnosti to už je reguální čárka ♥
@rulexnone asi taková jakou jsi měla včera ♥ ♥ ms mi nemá dojít za 3 nebo 4 dny ♥ ♥ ♥
@juliemichal gratuluji ❤️
@rulexnone děkuji,nečekala jsem,že by první IUI vyšlo 😀 😀
Holky a stalo se vám některé, že jste měly menstruaci 2 dny a byly těhotné..? Vzdy to mám cca 5 dní dost silné a bolestive. Teď jsem měla tahy, pichani pouze před ms a pak o ms jsem ani nevěděla. Nebrala jsem žádné léky, ani jsem nebyla nemocná, měla jsem ji silnou, ale o něco méně, než jindy, začala mi 30. a včera už jen hnědá jako konec ms, dnes cisto. Jsme v takové zapadlé dedine, nikam se odtud nedostanu, až v pondělí si koupím test.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@rulexnone Určitě bych testovala za 2 dny z ranní moči. Pokud bude sílit, je vše na dobré cestě 🙂 také jsem to tak měla a teď jsem 6+3