Test Unimark Lux, máte zkušenost?

debie_p
18. kvě 2016

Ahoj ženy,
situace se má takhle.

Minulý rok v květnu jsem vysadila HA s tím, že někdy v budoucnu budu chtít děti a už si nechci ničit organizmus. Během celého roku jsem měla střídavě pravidelnou a nepravidelnou MS, první vynechání bylo cca měsíc, po nějaké době 40 nebo 39 dnů, jinak víceméně pravidelný cyklus.
Aktuálně jsem měla poslední MS kolem 20. února, od té doby nic. 11. 4. jsem byla u doktorky, ta mi řekla že těhotná nejsem, ale že mám sliznici v takovém stavu, že by MS měla každou chvíli přijít, ať si na harmonizaci cyklu koupím gynex nebo kontryhel a počkám, nebo že můžeme případně píchnout injekci na vyvolání. Koupila jsem si gynex, teď ho užívám cca 3.týden a stále nic nepřišlo, tak jsem si včera koupila test (Unimark LUX) a dnes ho udělala. Byl pozitivní téměř okamžitě a silná čárka, žádný těžko dohledatelný duch.
Na netu však na tento test čtu negativní ohlasy (což jsem předem nevěděla), že dělá duchy a falešnou pozitivitu. Máte s ním i dobré zkušenosti? V pátek jsem objednaná k doktorce abych měla jistotu, do té doby se však nedostanu do obchodu pro jiný test, tak jsem z toho trochu mimo.
Od vynechání MS jsme s přítelem neměli nikdy vyloženě nechráněný styk (když cítí, že to na něj přichází, vždy si dá kondom), vím jen o jedné situaci minulý týden, to by se však tak rychle neukázalo.

Máte tedy s tímto testem zkušenosti? Bývá falešně pozitivní, nebo máte i zkušenost, kdy vám ukázal, že jste těhotné a byla to pravda?
Příznaky bych asi měla, mám hodně citlivé bradavky, což jsem nikdy neměla, každé ráno mě pobolívá podbřišek jako kdyby měla přijít MS, ale nic. Jinak mi špatně není, ale jsem unavená a přibrala jsem, ale to jsem dávala za vinu stresem ze státnic a práce...

pety91
18. kvě 2016

Na to asi nejde nic napsat, zkus třeba zítra ráno z ranní moči test jiné značky.

nazka
18. kvě 2016

@debie_p kup si více testů a testuj 🙂 některé z mých těhotných kamarádek krom rostoucího bříška příznaky neměly vůbec 🙂
Únava třeba příznak je 🙂

andreaandrejka
18. kvě 2016

Těžko radit.
Pokud nemáš možnost koupit jiný test jak píšeš, tak ti nezbývá nic jiného než počkat do pátku k dr.

debie_p
autor
18. kvě 2016

Tak jsem vyslala přítele, aby mi až pojede z práce koupil nějaký jiný v lékárně, snad se tam ještě před zavíračkou dostane...
Jen tak jsem si udělala ještě ten druhý test z balení, ta testovací čárka sice teď nebyla vidět hned jak při tom raním testu, ale během 30 vteřin tam byla taky...No tak jsem ještě zvědavá na ten další test... 😲

nazka
18. kvě 2016

@debie_p no, já myslím, že je to jasné 🙂 a chceš už mít mimi? 🙂

debie_p
autor
18. kvě 2016

@nazka No, to je právě to čím si teď nejsem tak úplně jistá. Je mi 25, za měsíc končím ing. Práci mám na HPP půl úvazku, ale kvůli situaci ve firmě jsem měla v plánu hledat něco jiného. Přítel by proti nebyl, jen se vyjádřil tak nějak že za rok, dva...Bydlení máme, jsme zasnoubení, jen asi peníze budou trochu problém, nevím, jestli budeme schopní to utáhnout, protože nemáme teď možnost nic našetřit..Pokud by to vyšlo, asi se budu bát hlavně toho a možná si budu říkat, že jsem měla počkat, až budu líp finančně zabezpečená. Pokud by to nevyšlo, asi mi to bude líto. Takže se ve mě ty pocity teď docela perou...

nazka
18. kvě 2016

@debie_p dej tomu čas, nemusíš se rozhodovat hned. 🙂
Předně se raduj, že jsi vlastně plodná (hodně žen takové štěstí nemá) a pak se uvidí 🙂 držím palce pro správné rozhodnutí!

debie_p
autor
19. kvě 2016

Tak holky dnešní test od Dr.Max vypadá takto...tak snad to není nějaká cysta nebo něco na ten způsob 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru