Test Sluníčko. Vidíte něco na testu?

11. únor 2021

Zdravím prosím vidíte něco na testu nebo mě sali zrak?omlouvam se za kvalitu fotky mám špatný telefon. Mám zpoždění pár dni asi 2 dny měla jsem jen spineni růžové před 5 dny .

klokanka31
11. únor 2021

Ať koukám jak koukám, tak nic nevidím 🤔

michaelarousova
11. únor 2021

Nic nevidim☺️

nikishkaaaa
11. únor 2021

Paní nestačí milion odpovědí v diskuzi: "MS ale na testech možná duch" 😀 😀 kterou včera založila 😀

autor
11. únor 2021

@nikishkaaaa prosím?

nikishkaaaa
11. únor 2021
terezanovotna30
11. únor 2021

@nikishkaaaa si piš, že je to ona a ještě dělá, že neví o čem... 😄. Známá krotitelka duchů, tu nějaký anonym nespasí.
Test je negativní.

alilali
11. únor 2021

Tam vůbec nic není, ani náznak. A nechápu proč to nedáte do diskuze, kde se tohle řeší, to je každý den milion takových diskuzí. A navíc, kdyby jste byla těhotná a měla ducha, tak co jako, doktor nic neuvidí, do prace normálně můžete, oznamovat to na základě ducha je taky brzy, tak co řešíš.

jade85
11. únor 2021

Takže v původním dotazu ms, teď najednou zpoždění a růžové špinění. Ach jo.

klokanka31
11. únor 2021

@jade85 Třeba to je fakt někdo jiný, vždyť se tu pořád ptají holky na testy...

nikishkaaaa
11. únor 2021

@klokanka31 jsem si jista, ze je to pani 😉

jade85
11. únor 2021

@klokanka31 i ty dny ms sedí...taky jsem si celkem jistá

nikishkaaaa
11. únor 2021

Je mi paní líto, protože to už je nemoc 🙈😧

pepickovapavlinka
11. únor 2021

@nikishkaaaa to je fakt ona?Zajímavé že z MS je už jen špinění.Zase jasně negativní test

nikishkaaaa
11. únor 2021

@pepickovapavlinka podle paní výše je to známá firma 😀 mi už je to jedno, ale to už je nemoc. Kašlu na to 😀

leniczka23
11. únor 2021

Ano, šálí tě zrak

pepickovapavlinka
11. únor 2021

@nikishkaaaa no to je mazec toto a to já jsem si myslela že to snažení až moc hrotím 🙈😂

nikishkaaaa
11. únor 2021

@pepickovapavlinka já všechno beru, sama jsem hrotila, dělala ovulační testy, brala všemožné vitamíny, měřila BT, ale že bych dělala 10 testů denně, když jsou negativní, to opravdu ne! A hledala někoho, kdo mi řekne, že jsem těhotná přitom je test sněhobílý....to je už příliš 🙈

pepickovapavlinka
11. únor 2021

@nikishkaaaa no tak já se musím přiznat že jsem taky měla období kdy jsem dělala i 4 testy denně ale naštěstí jsem se z toho rychle vzpamatovala.

alilali
11. únor 2021

@leniczka23 Ahoj 👋 že my se vždycky u takové diskuze potkáme 😀

nat
11. únor 2021

To jako fakt? Sama tam nemůžete nic vidět tak chcete ujistit co kdyby ????Pokud jste těhotná test ukáže čárky pokud nejste ukáže se jen jedna...Nejprve si přečtěte návod a pak spamujte nesmyslama

leniczka23
11. únor 2021

@alilali ahooj✌️😁

nikca1995
11. únor 2021

Ahojky holky mám dotaz ukáže se na těhu testu ovulace? Nebo to může být těhotenství? Děkuji za odpověď

klokanka31
11. únor 2021

@nikca1995 Na těhotenském testu se běžně ukáže těhotenství, na ovu testu ovulace 🙄 to je zas dotaz 🤔

nikca1995
11. únor 2021

@klokanka31 já se jen chci přesvědčit. Spoustu lidí mi řeklo že to může být tím že mám ovulaci. Moc se mi to nezdálo tak jsem se chtěla zeptat i tady 😊

alilali
11. únor 2021

@nikca1995 🙄🙄🙄 Na těhotenskem testu se ukáže, zda jsi těhotná. Pokud je tohle těhotenský test, tak jsi těhotná, tak na co honit ovulaci.

klokanka31
11. únor 2021

@nikca1995 Jak píše
@alilali jestli tohle je těhu test, tak gratuluju, jsi těhotná 🍀

michaelarousova
11. únor 2021

@klokanka31 behem ovulace takle slabe pozitivni tehu test?☺️Me to prijde divny😂sle tak mozne je vsechno☺️

klokanka31
11. únor 2021

@michaelarousova?? To asi nebylo pro mě že ne? 😊

nikca1995
11. únor 2021

@alilali tak super děkuji moc udělali jste mi radost 😍

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru