Dobré ráno,
Mám na vás dotaz prosím o jakou koliv zkušenost..
S přítelem se snažíme o miminko cca rok..
Mam po hormonální léčbě clostilbegyt ovitrelle a tak dále.. Minulý měsíc sem už nic nebrala neboť je plánovaná operace laparskopie.. Dnes jsme zkusila těhotenský test který sem měla doma a vyšel pozitivní. Jedná se o Sluníčko máte zkušenost cca za dva dny bych měla dostat MS... Vím že nemám testovat dříve ale nějak mi to nedalo znáte to 😁 přikládám foto dnešní ranní test. Můžu věřit? 🙏🏻
Můžeš mu věřit , je to vlastně mamatest v přebalu 😉 gratuluji
@agneska7 Holky moc vám děkuji!! Pořád tomu nemůžu věřit snad nedorazí MS nebo mě klepne... Dnes koupím ještě pár testu a digitální tak snad 🙏🏻
gratuluji ♥
@nikolaa123 jestli sis uz nepichala ovitrelle, tak je to mimi a dost casto se prave stava, ze clovek otehotni v nasledujicim cyklu po dobrani closiku. Gratuluji🙂
@eviks Moc vám holky děkuju! :-* ne ne už právě vůbec nic kvůli operaci... měla jsem nastoupit v Říjnu...
@nikolaa123 Tak teď nástup až v květnu k porodu. 😘
@oveckaluky děkuju, ♥️♥️ já doufám 🙏🏻🙏🏻 hlavně ať MS nedorazí 🙏🏻🙏🏻 teď mám na sebe vztek že jsem dělala dva dny před MS.. Nedočkava no 😁
@nikolaa123 To známe všechny, co jsme se o miminko snažily, moc dobře. 😉
To už ani není duch, přeji silné ❤
@evikk1 No jejej moc moc gratuluju!!!🍀 😍
@nikolaa123 Přeji hodně štěstíčka ❤️❤️🍀
@evikk1 Moc děkuju!❤
@nikolaa123 krasa, gratuluji.
@mmichaella Moc děkuju ❤
@pepickovapavlinka Moc děkuju😍 máš tam ducha 🍀
@juliemichal a tobě už se to blíží, ze? 😊
@handulkak ano ano 🙂 zítra nástup a ve čtvrtek sekce ♥
@juliemichal ty jo, to uteklo. 😁
No tak budu ve čtvrtek držet palce a cekat na info. 😊
@handulkak no uteklo to strašně moc rychle 😀 mno bojím se a bulím,že budu bez mých 4 chlapů ☹ mno,ale na malého se strašně moc těším ♥ a moc děkuji ♥ určitě na zeď info dám ♥
@nikolaa123 gratuluji 🤗
@nihanin Děkujuuu🌹❤
@juliemichal ty už jdeš rodit?Ty jo já mám do termínu ještě 2 týdny a cácorce se vůbec nechce 🙄
@pepickovapavlinka bobku to je z roku 2020 😍😍 já budu rodit az k poslednímu říjnu 😍😍 teprve včera jsem byla na druhém screeningu 😍😍 a je to fakt holčička 😍😍
@juliemichal jo ták 😃Jé tak to moc gratuluji k princezně
@pepickovapavlinka moc děkuji ♥ určitě pak dej vědět,jak se maličká narodí ♥ ♥
@juliemichal jj dám neboj
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nikolaa123 Gratuluji 🙂