Test před ms. Je šance, že se miminko udrží a vyjde to?

mamina95
29. říj 2021

Ahoj, posledních pár měsíců mám nepravidelnou MS. Měla bych to dostat v úterý ale už pár dní mě bolí šíleně prsa. Dnes ráno jsem si udělala digitální test a dopoledne klasický, oba pozitivní. A dnes po sexu jsem lehce zašpinila.
Máte někdo zkušenost že je šance že se miminko udrží a vyjde to?

mamina95
autor
29. říj 2021
mikky20
29. říj 2021

@mamina95 myslím si, že pokud je pozitivní i ten clear, tak že je to na dobré cestě 🙂 kdyby jsi špinila víc, tak bych být tebou zavolala dr 🙂

mamina95
autor
29. říj 2021

@mikky20 děkuju a doufám že to dopadne 🙏 Snažíme se už rok a půl.
Naštěstí jsem zašpinila jen chvilku a od té doby nic.

petradt1986
29. říj 2021

Muze se stat cokoliv. Tak to jsem to mela i ja. Stejne i s digitalem. Bohuzel to odešlo tyden po ocekavane MS. Spinila jsem taky trochu. Tak snad to bude dobre. Drzim palce.
Radím raději testovat později. Takhle bys mohla být zklamana.

palja
29. říj 2021

@mamina95 držím palce ať to vyjde. Jinak moje dr sex v prvním trimestru nedoporučuje. Kvůli prostaglandinum obsažených v ejakulatu, které mohou vyvolat porod/potrat.

teress1215
30. říj 2021

@mamina95 Šance ze se miminko udrží není nikdy bohužel. ZT v 9tt a hned na to biochemické kdy mi digi ukázal 1-2 a po 5ti dnech sem to dostala 🤷🏼‍♀️ tím te teda nechci vůbec strašit, jen vím že šance proste nikdy na 100% nejsou ale, pak mám také případ kdy sem měla stejnou čárku jako ty a digi 1-2 a teď sem v 16tt 🤷🏼‍♀️. Nezbyde ti nic jiného než miminku věřit ze je proste silný a že to vše zvládne, mě také nikdo neřekl ze to všechno vyjde tak jak bych chtěla .. přeji hodně štěstí aby vše dopadlo dobře 🙏🏻

mamina95
autor
30. říj 2021

Moc všem děkuju. Vím že stát se může cokoliv a doufám že to vyjde. Test krásně sílí 🙂

mikky20
30. říj 2021

@mamina95 pokud test síly, tak se můžeš pomalu radost! Důležité je, aby člověk myslel pozitivně. 🙂

mamina95
autor
1. lis 2021

@mikky20 Snažím se. Máme už doma skoro 3 letoou holčičku, tak snad to vyjde 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru