Dobrý den, mám dotaz ohledně tehotenskeho testu (Sluníčko). Den pred MS jsem byla hodne unavena casto na omdleni, udělala jsem si test a negativni. Po 2 dnech zpoždění jsem udelala test znova, hned se objevila čarka povrzujici tehu, ale hodně slabá spíš bych řekla duch. Vcera jsem si delala test znova 6 dni zpoždění, ale po čárce ani pamatka. Ms jsem porad nedostala... Je mi pořád tak divně. Můžu být těhotná? Nebo spíše ne? Jde mi o to ze ted jsme na 3 tydny na vesnici kvuli covidu, tady se tehu testy v krámku nevedou a necgce se mi volat k dr a jet 70km na vysetreni. Myslíte že je možnost být tehu, nebo spíš ne? U prvniho těhotenství jsem. Mela silne obe carky uz par dni pred MS. Dekuji za názor Hezký den
@klokanka31 coz to jsem. Mela pred 2 mesici a ms jsem dostala jeste o 2 dny drive.. Ale ted uz je to vlastne 7 den zpoždění a porad nic.. Další test na zkouseni nemam ted
@helen93 Já začala krvácet asi až po týdnu kdy čárka zmizela. Uvidíš jestli se ti to rozjede nebo ne 🤔
Ty sluníčka prý dělají falešné čárky.
Dr ti stejně nic neřekne, nic neuvidí... Předpokládám, že nejbližší město je blíž než 70 km a tam test seženeš. Jinak asi biochemické těhotenství.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@helen93 Asi to bude samovolný potrat. Taky jsem to tak měla, slabý duch a pak slábnul až zmizel... 😟