Ahojte holky co říkáte?.. 2 dny spoždění ...já tam něco vidím když jsem trochu upravila jas, ale co říkáte vy? Tajně doufám že to konečně vyšlo 🙈 a bylo to z dopolední moči dělané
Jako něco nepatrného tam asi je, ale těžko říct
Možná malinký duch😊👻....Udělej zítra test s ranní moči a uvidíš to jasněji jestli sesili 🙂 Hodně štěstí 🍀
@simonabogy moc děkuji ano udělám ❤️🙈
@2op
Já také žádné příznaky neměla.. skoro do půlky těhotenství bych nepoznala, že jsem těhotná a teď jsem ve 33tt🙂.. takže bych testovala dál.. budu držet palce ať čárka sílí🙂.
@veronikava děkuji za odpověď a gratuluji ať je vše v pořádku ❤️😊
Tak odpoledne jsem udělala další protože mi to nedalo a a ráno samozřejmě ještě udělám. Ale ten dělaný odpoledne je jen bílý bych řekla.. 😢 takže asi nic z toho nebude, jsem z toho hrozně zklamaná.... nebo stalo se vám některé něco podobného a pak to bylo přeci jen tehu?
@2op Bohuzel.Kdyz jsem byla tehu,tak silil.U syna sice nebyly ty dalnice,ale byly jasne pozitivni.U dcery hned dalnice.Jak jsem ty dusiky hledala,tak z toho nic nebylo
@2op pri prvom tehu som mala ráno čiarku krásnu, ale keď som skúšala poobede, tak skoro nebola vidieť. Tak vyskúšaj test ešte ráno a uvidíš😉
No něco málo vidím nicméně pokud si zkusila dnes z ranní moči, mělo by to být vidět ještě víc.drzim palce a dej vědět 😊
@2op niečo málo tam vidím
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Také vidím 😊 Tiše gratuluji ať jde vše jak má 🙂