Potřebuji poradit, jsem vyděšená.
Poslední MS 27.9., cyklus běžně 25dní.
TT pozitivní, včera u doktora děloha prázdná, sliznice vysoká. Nabral krev, Hcg 235.
Straší mimoděložním. Další kontrola v pondělí, zase krev a prý se uvidí, ale že vzhledem k zpoždění už by hcg mělo být vyšší a měl by vidět aspoň dutinku.
Budu ráda za zkušenosti.
Já to měla úplně stejně těhotenský testy pozitivní nic neslo vidět na ultrazvuku , taky mě říkal skrz mimo, byla jsem na krvy hcg nízké , druhé už jsem měla vysoke , a teď 15listopadu mam termín
Kedy si mala prvýkrát pozitívny test?
@katezina11 dělala jsem ve středu, 33DC, předtím jsem netestovala.
4+6tt straší mimoděložním? Já měla 6+2tt jenom dutinku a to to bylo po IVF, takže jasné, kdy byla ovulace, vložení embrya, všechno. Ani mě nechtěla vzít, že tam ještě nic neuvidí (kontrola kvůli špinění / krvácení).
Ani to hcg sa mi nezda nízke.. nenechaj sa odstrašiť. Zelam nech vserko dopadne v poriadku ❤️ daj vedieť ako dopadol další odber.
Ses sotva paty tyden a uz strasi mimodeloznim? Jasne ze nic nevidi, pac hcg je jeste nizke. A to s kombinaci treba ne úplně kvalitnim utz udělá to,ze nevidi absolutne nic. Co to je dnes za doktory,ze musi takhle hned desit 🙄
Hodnota je vporadku, nijak bych nestresovala
Jo, tak tohle je přesně důsledek toho cpaní se k doktorovi hned...
@j.a.n.i když máš zdr důvody, kde lékař chce ihned sledovat, tak nemáš možnost čekat x týdnů a prostě musíš hned, jakmile nepřijde ms. A když zavolám a on si mě objedná hned na druhý den, asi ví, proč to dělá.
No, tu moznost mas vzdy. A pokud pri hotnote kolem 200 ma pocit, ze by mel na utz neco videt, tak se dá silně pochybovat i o tom, ze vi, co dělá.
HCG 200 je strašně málo. Max vysoká sliznice. U mě doktor začal hledat náznak při HCG 1000, když nenašel ani u hodnoty 1500 vůbec nic... Bylo to jasné. Přišla jsem o levý vejcovod.
@leslieth dneska jsem byla na dalším odběru, ted už by to mělo být přes 1000 ne, když ve čtvrtek to bylo 235..mám volat po obědě
Může a nemusí záleží na tom jak HCG šlo nahoru uvidíte odpoledne
Daj vedieť ako dopadlo hcg nakoniec 🙏 testy si nerobila či tmavnu dostatočne? Mne pri mmt tmavli dosť pomaly, max hcg čo som mala bolo tuším niečo medzi 1200-1300
@katezina11 dnes hcg pres 1000, přesné číslo jsem po telefonu nedostala. Ve čtvrtek mám přijít na utz a uvidíme, co dál.
Pokud je přes 1000 jednotek tak už by měl lékař vidět mimco
Měla jsem hcg myslím že přes 1000 nebo 2000 a v děloze nebylo nic, musela jsem být dva dny v nemocnici, protože si mysleli, že je to mimoděložně, ale neviděli nikde nic. Nakonec primář řekl, že přes víkend půjdu domu a v pondělí na kontrolu, to už tam malinká dutinka byla, vše v pořádku. Elinka si hrála dlouhou dobu na schovku 🙂
Krásna hodnota ❤️ uvidis, nakoniec bude všetko v úplnom poriadku
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
HCG je nízké na to aby lékař něco viděl cca od 1000 HCG jde něco vidět záleží kdy byla ovulace z jedné krve není možné udělat závěr chce to opakovat