Test pozitivní ale na ultrazvuku není nic vidět, jsem v 7 tt

petra2706
26. črc 2021

Moc se omlouvám sem tady nová v této diskuzi, dost často sem na stránkách modrý koník a koukám na vaše diskuze. Chtěla sem se prosím zeptat jestli máte nějaké zkušenosti s tím. Nevím jak začít psát sem po et které bylo uděláno 23.6 dnes sem asi tak 7+1 TT, test je pěkně silné 5.7 sem měla HCG které bylo zatím jen 35 hodnota pak my opět měřili 7.7 HCG kde byla už hodnota 129 a dnes sem byla na ultrazvuku a dělali my těhotenský test který vyšel pozitivní doma sem si též dělala těhotenský test který byl silně pozitivní.. do toho už asi tak víc jak týden krvácím ne čistou krev ale takovou tu tmavou jen na papír, křeče nic nemám jen takové to divné pnuti a tlak bez křečí a bolestí doktor my udělal ultrazvuk a řekl že tam nic nevidí a že pravďepodobne těhotná nejsem a ani nebyla. No upřímně čekání bylo delší než to vyšetření které trvalo jen 2 min vaginálním ultrazvukem. A hned zdelil že sem těhotná nebyla a o těhotenství se nejedná. Nabral my HCG a jen řekl že s těhotenstvím počítat nemám prosím máte někdo s tím též zkušenosti aby sem byla trochu klidnější jestli t je vůbec šance protože mne tak dnes Doktor znervoznil že sem přestala už doufat.

mimi1004
26. črc 2021

Nejspíš se to uchytilo, ale hned v počátku i skončilo. Asi bylo něco špatně. Chvíli trvá, než se hladina hcg zase vynuluje.

jjasmina
27. črc 2021

@petra2706 nejspíš Sp, kdy to odchází s MS a tělo se čistí, pozit test jsem měla ještě po skončení krvácení

klokanka31
27. črc 2021

@petra2706 Nemůžeš to mít mimoděložní?🤔

sarkasv80
27. črc 2021

@mimi1004 souhlasím,po sp bývá test pozitivní,než se tělo hormonálně srovná.
Pokud gynekolog nevidí těhotenství tak není,navíc když je krvácení,bohužel 😞

mimi1004
27. črc 2021

@klokanka31 Byla na et.

klokanka31
27. črc 2021

@mimi1004 To nevadí, mojí známé se to prý stalo, že z dělohy to šlo do vejcovodu 🤔 i když moc nechápu jak to je možný

mimi1004
27. črc 2021

@klokanka31 Tomu nevěřím. Ne teda, že máš známou, ale z mého čistě laického pohledu si spíš myslím, že otěhotněla přirozeně na mimoděložní a protože to nebylo vidět, tak ještě postoupila umělé. Ale netvrdím, že mám pravdu a ty ne 😉 Kdo ví 🤷‍♀️😊

miky25117
27. črc 2021

@mimi1004 ano pri et je možné mimodelozni rovnako ako při přirozeném početí

europa00
27. črc 2021

ahoj zvlaštní, těhotenství někde bud stále je nebo bylo...dle ultra dělohy tam ale není, nebo..pokud krvacíš muze odchazet ale asi by ti klesalo hcg...tvuj tehotensky test ale odpovída vyssímu hcg nez 120 ale tak hcg kolem 500....test by ti měl pomalu světlat pokud embrijko odchazí...zajdi si jako samoplatce a jinka do nemocnice pro vyloučení mimoděložního...držím palce at vše dobře dopadne

betthany
27. črc 2021

@petra2706 Ahoj, ja byla 6+0 když jsem začala trosku tmavě špinit, hcg lehce nad 1000. O dva dny pozdeji hcg lehce nad 1100..Na ultrazvuku nebylo nic videt, viděli me 4 doktoři a nikdo nic nenašel, tudíž me museli otevřít laparoskopicky - byla jsem tehotna, ale ve vejcovodu, který museli i s embryem odstranit. Byt tebou tak se nenecham odbýt a zkusím jít ještě jinam, kdybys mela mimodelozni, muže to byt i neslučitelné s tvým životem, není to legrace..

martinececka
27. črc 2021

@petra2706 no když máš pozitivní testy a hcg v krvi tak asi těhotná si.. byla jsem na tom stejně jako ty ale bylo to mimoděložní, být tebou tak pro jistotu bych zašla ještě radši na krev..

petra2706
autor
28. črc 2021

@martinececka moc děkuji za vaše odpovědi. Ano sem po umělém oplodnění 5 denní blastocysty. No vypadá to na mimoděložní těhotenství v pátek mám přijít nejpozději do příštího týdne ještě jednou na kontrolu. A že se prý uvidí. Dnes mám vysadit veškeré léky ,a prý se bude čekat jestli to do pátku samo klesne nebo ne. Jinak testy sou silně pozitivní. Jako při normálním těhotenství. Takže se s tím už pomaličku smiřují že to nevyšlo ale aspoň mám jednoho Syna též přes umělé oplodnění kterému bude za 4 týdny 6 let.

petra2706
autor
28. črc 2021

@mimi1004 ano byla sem na et 5 denní blastocysty

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru